5 LOCALS PER GAUDIR DEL PONT AMB ‘LA DESCARADA’

Comments off 1369 Views1


Ja tenim a sobre un d’aquests anhelats ponts que, d’altra banda, aquest any no s’han deixat veure massa. Així que aquest cap de setmana, amb els seus dos dies extra donaran per a molt.

Més enllà del ja clàssic debat sobre si ets de castanyada o de Halloween, si a tu el que t’agrada és sortir a passar una bona estona amb els teus amics i gaudir d’un bon sopar i, de pas, d’un bon vi, aquí van les nostres recomanacions. 5 locals a Barcelona perquè puguis tastar la nostra Descarada, un vi que farà les delícies dels amants del vi blanc, floral i fresc. Qui va dir que els blancs només eren per a l’estiu?

sushi_doblezeroo_aribau

Tomoe by Doble Zer00. Sushi de qualitat (Sant Delfí, 11)

Tomoe és un restaurant japonès del grup Doble Zer00. Situat a la zona alta de la ciutat, la seva bona reputació ve donada per la qualitat del sushi que ofereix. Una cuina basada en la barreja de textures, aromes i tècniques tradicionals de la cuina asiàtica i mediterrània amb un toc llatinoamericà. Sushi i vi. Alguna cosa més?

Can Recasens, un mític del Poble Nou (Rambla del Poblenou 102)

recasens-aribau-1

Formatge – embotit – vi. Trio guanyador! Aquesta és la base de la cuina de Can Recasens, una xarcuteria-degustació amb més de 100 anys d’història, situada en un dels edificis modernistes més emblemàtics de la Rambla de Poble Nou. L’oferta gastronòmica es basa en una gran selecció de productes delicatessen: formatges i embotits, fondues i amanides, que podràs degustar en qualsevol de les múltiples sales del local, cadascuna d’elles amb nom de pintor.

Sasha Bar, en el cor del Poble Sec (Margarit, 18)

L’àmplia oferta gastronòmica del Sasha va des de les tapes fins als platets pensats per compartir. Cuina fresca i de mercat en la qual es cuida cada detall per aconseguir que recordis el teu pas pel local. No en va, el seu lema és “No recordem dies, recordem moments”. Com a punt de partida, no pinta malament, veritat?

Vinitus. Ambient modern per degustar unes tapes (Consell de Cent, 333)

Ous “cabrejats”, truita de patates, xipirons a l’andalusa, musclos al vapor… els clàssics dels locals de tapes però en un ambient molt cuidat. Un local modern de dues plantes, amb grans finestrals i parets repletes de vins. Una estètica moderna i actual per gaudir d’una oferta gastronòmica tradicional encara que amb un punt d’innovació.

Pez Vela. Els xiringuitos també són per a la tardor (baixos de l’Hotel W)

restaurante-pezvela-aribau-2Si les previsions meteorològiques no canvien, tot sembla indicar que s’acosten dies càlids i assolellats a la ciutat de Barcelona, així que res millor que acostar-se al mar per gaudir d’un bon arròs. El Pez Vela és un nou concepte de xiringuito, a on la carta està basada en amanides i arrossos, així com en peixos salvatges del dia. Cuina senzilla, amb productes de qualitat i frescs. Una espectacular terrassa amb vistes a la Barceloneta farà la resta.