Novetats

Tenim molt per explicar

AQUESTS SÓN ELS MOMENTS PREFERITS PER CONSUMIR VI

Comments off 103 Views0

L’Organización Interprofesional del Vi d’Espanya (OIVE) presentava recentment els resultats d’un estudi portat a terme entre 1.800 persones amb l’objectiu de conèixer millor quines són les motivacions que porten als consumidors a decantar-se per una copa de vi en detriment d’altres begudes.

Les conclusions d’aquest estudi, presentat sota el títol Mapa Motivacional del Consumidor de Vino en España, són molt útils per entendre als consumidors de vi i, en especial, per als cellers, que gràcies a aquest estudi poden profunditzar en les estratègies a seguir per arribar millor als seus potencials consumidors.

Continue reading

EL NADAL DE CODORNÍU NO ES FA SOL

Comments off 183 Views0

El període nadalenc està arribant al seu final. Estem només a l’espera de la nit de Reis i de menjar-nos el tant esperat Tortell de Reis. Per això, ara que el 2020 arriba amb força, volem tornar a l’inici i parlar-vos de l’anunci de Codorníu, estrenat a principis de desembre de 2019.

Continue reading

AUTÈNTICS, ARTESANALS I ATLÀNTICS. AIXÍ SÓN ELS VINS DEL CELLER GALLEC ATTIS

Comments off 201 Views0

ATTIS és el celler familiar dels germans Robustiano i Baldomero Fariña. Situat al cor del Val do Salnés, Pontevedra, i emparat a la Denominació d’Origen Rías Baixas, uneix el coneixement de tres generacions amb el bon fer de Jean-François Hébrard en la direcció tècnica per aconseguir l’excel·lència, sempre lligats a la tradició però amb la vista posada en el futur.

Perfectament integrat en l’entorn, la zona d’elaboració i criança està situada sota terra, furgada en pedra granítica, aconseguint així una temperatura estable durant tot l’any. I és que l’entorn ho és tot per a aquest celler que ha sabut treure-li tot el profit per dotar d’essència els seus vins. Uns vins que ells mateixos defineixen com autèntics, artesanals i atlàntics.

Continue reading

‘EXPERTOS EN SABOREAR CADA MOMENTO CON_VINO’

Comments off 198 Views0

Aquest és el lema de la nova campanya de la Interprofessional del Vi d’Espanya (OIVE). Una campanya que té com a objectiu principal eliminar la creença que s’ha de ser un expert per poder gaudir del vi. I és que incrementar les xifres de consum de vi a Espanya -un dels principals països productors del món i, malgrat això, a la cua en dades de consum- si situa entre els principals reptes del sector.

Continue reading

‘I TANT BRUT NATURE ROSAT’, L’ALTRE NOU CAVA D’I TANT VINS

Comments off 257 Views1

Fa uns dies aprofitàvem la castanyada per presentar-vos I Tant Cava Brut Nature Reserva, un dels dos nous caves de la família I Tant Vins. Avui us presentem el segon d’aquests caves: I Tant Brut Nature Rosat. 

Elaborat 100% amb la varietat Pinot Noir, és un cava amb una criança d’un mínim de 14 mesos. Per a la seva elaboració es porta a terme una maceració pel·licular del raïm durant 8 hores per extreure tot el color i l’aroma de les pells. Després ve una segona fermentació més lenta i curosa amb la qual es busca que el cava aconsegueixi una excel·lent criança sobre les seves mares.

Continue reading