Novetats

Tenim molt per explicar

5 LOCALS PER GAUDIR DEL PONT AMB ‘LA DESCARADA’

Comments off 2186 Views1

Ja tenim a sobre un d’aquests anhelats ponts que, d’altra banda, aquest any no s’han deixat veure massa. Així que aquest cap de setmana, amb els seus dos dies extra donaran per a molt.

Més enllà del ja clàssic debat sobre si ets de castanyada o de Halloween, si a tu el que t’agrada és sortir a passar una bona estona amb els teus amics i gaudir d’un bon sopar i, de pas, d’un bon vi, aquí van les nostres recomanacions. 5 locals a Barcelona perquè puguis tastar la nostra Descarada, un vi que farà les delícies dels amants del vi blanc, floral i fresc. Qui va dir que els blancs només eren per a l’estiu?

Continue reading

FINALITZA LA VEREMA 2016

Comments off 1422 Views1

A hores d’ara ja es pot donar per finalitzada la verema 2016 en la major part de les zones productores d’Espanya. I llocs a fer balanç, el titular generalitzat podria ser el de ‘Menor producció, però major qualitat’. Aquesta ha estat la tònica en pràcticament totes les denominacions d’origen que conformen el panorama vitivinícola espanyol.

La situació ha vingut detonada per l’estrès hídric que ha sofert el país durant els mesos claus per al creixement del raïm. No obstant això, aquesta mateixa sequera és la que ha propiciat la major qualitat del fruit, que presenta en la major part dels casos un perfecte estat sanitari.

Continue reading

TRONAT, UN VI ‘TOCAT PER LA TRAMUNTANA’

Comments off 4836 Views2

100% Garnacha blanca. Vi blanc, fresc, expressiu, perfumat i atrevit. Així és Tronat, una de les propostes vinícoles d’Aribau en col·laboració amb el Celler Oliveda i amb Denominació d’Origen Empordà.

Tronat creix en les finques situades al peu del parc natural de L’Albera, en la parteix nord de l’Alt Empordà. Uns terrenys minerals i rocosos on la Tramontana intensifica la seva força i descàrrega intenses pluges. Aquestes condicions agroclimáticas afavoreixen el cultiu de l’agricultura ecològica, ajudant al fet que les vinyes puguin evolucionar de forma natural. Els ceps, d’entre 25 i 30 anys, creixen en petites produccions d’alta qualitat, proporcionant un raïm reconegut per la seva intensitat i exquisitez.

Continue reading

ALGUNA COSA MERAVELLOSA PASSARÀ, AMB CODORNÍU

Comments off 2381 Views2

Codorníu, capdavanter en el sector del cava al nostre país i l’empresa familiar més antiga d’Espanya, acaba d’estrenar una nova campanya de comunicació amb el bon rotllo per bandera. Una crida al positivisme i a buscar raons per somriure i celebrar en el nostre dia a dia. Una campanya transmedia que ja està tenint un ampli seguiment en xarxes socials.

Trencant amb els tòpics de la estacionalidad del cava, tradicionalment associat a l’època de Nadal, la campanya pretén transmetre el missatge de que existeixen moltes ocasions per celebrar i que tan sols és necessari buscar la il·lusió i les coses per les quals podem i hem de brindar cada dia.

Continue reading

LA DESCARADA, EL NOSTRE VI MÉS ATREVIT

Comments off 5177 Views4

ladescarada_web_02Segueixen les novetats en Aribau! Si fa un parell de setmanes us donàvem a conèixer el nostre vermut Musugorri, avui li arriba el torn a la Descarada, un nou vi blanc que se sumeixi a la nostra col·lecció de vins Witty Wines.

Embotellat pel celler de l’Alt Penedès, O Més O Fan Tres, i emmarcat en la Denominació d’Origen Penedès, La Descarada és un vi jove, floral i fresc gràcies a les seves varietats -Muscat, Sauvignon Blanc i Gewürztranimer-. La predominança del raïm Muscat, una varietat fresca i descarada, li imprimeix un caràcter únic i difícil d’oblidar. Estem davant un vi perfecte per a aquests llargs menjars entre amics davant una bona paella o un bon peix a la brasa.

Tècnicament, La Descarada és un vi sec en boca, d’acidesa alta, cos mitjà i una intensitat de sabor en la qual destaquen la fruita verda i l’estil floral, aportant molta frescor en cada xarrup. Un vi que desperta els sentits, amb una intensa olor a primavera, en el qual es barregen tocs de poma, lichi i flor de cirerer amb un toc final a espígol.

Un vi desenfadat, atrevit i apte per a tots, encara que, si ens vam sumar a aquesta tendència que parla de vins per a noies, aquest seria, sens dubte, un d’aquests vins.

 

Com cada dia, va sortir de casa d’hora per anar a treballar. Però aquell no era un dia qualsevol. No només perquè era divendres i començava a apuntar la primavera, sinó perquè havia decidit que seria el primer dia de la seva nova vida. Cansada de la rutina diària en l’oficina, havia arribat el moment de deixar-se anar la cabellera i apostar pel que sempre havia volgut fer: recórrer la costa mediterrània sense atendre al calendari. Aquella tarda, amb el seu característic estil desenfadat i atrevit, es va acomiadar del seu treball amb un “fins aviat” entre els llavis, convertint-se en l’enveja de tots els seus companys. Va arribar a casa, va preparar les maletes, i es va disposar a sortir. El viatge començaria aquest mateix cap de setmana, i no tenia temps que perdre. Si tot anava segons el previst, trigaria a tornar a casa.

Ja ha passat un any d’aquell inici d’aventura, i ara viu feliç a la seva nova casa amb vista al mar i un enorme jardí amb llimones, pomes, lichis i espígol. Ha estat un any llarg, ple de moments inoblidables que l’han portat fins a aquí. Ara, en el qual ja és el seu nou racó al món, gaudeix de cada dia amb la seva nova gent. El seu estil fresc, desenfado i juvenil l’ha convertit al centre de totes les reunions. I si un dia decideix tornar, per a ells sempre serà aquella Descarada que va arribar sense avisar i que mai podran oblidar.

6 LOCALS PER PROVAR MUSUGORRI DURANT LES FESTES DE LA MERCÈ

Comments off 1698 Views2

Barcelona està de festa! Avui arrenquen la Mercè 2016 amb un ampli programa d’activitats de tot tipus: per a majors i petits, nocturnes, diürnes, música, esports… En definitiva, per a tots els gustos.

Des d’Aribau volem sumar-nos a les festes de la ciutat, i hem pensat que una bona manera de fer-ho és oferint-vos una llista de locals en els quals podreu provar el nostre vermut Musugorri. I perquè no es digui, també us donem opcions per a tots els gustos i estils de vida.

1. Cafè Malabar (Travesera de Gràcia, 264)

Si el teu són les tapes, segur que t’agradarà Cafè Malabar. I si damunt ets fan de les patates braves, no es parli més! La seva salsa és digna de peregrinació. I acompanyades de Musugorri, pla de vermuteo perfecte.

2. Màniga Rosa Bistro (Consell de Cent, 220)

Local que fusiona la cuina brasilera amb l’espanyola, és una bona alternativa per picar alguna cosa al centre de la ciutat. El plat estavella és la feijoada, encara que la carta està repleta de plats amb els quals se’t farà la boca aigua.

Continue reading

MUSUGORRI, EL NOU VERMUT SOLIDARI D’ARIBAU

Comments off 6011 Views3

La distribuïdora de vins i caves Aribau acaba de treure al mercat un nou vermut, Musugorri –‘galtes de pa vermelles’ en basca-, un projecte que neix amb un objectiu fonamental: ajudar a les associacions que recapten fons per a la recerca del càncer infantil a l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona.

Amb un disseny que ho fa especialment atractiu, el vermut es presenta en format Bag-in-box de 10 litres per a tendes especialitzades i restauració. Aquest format permet conservar el vermut amb totes les seves propietats, impedint que la llum o l’aire ho alterin una vegada obert, i garantint un bon vermut a orri a l’altura dels millors vermuts embotellats. De cara al consumidor, i pensant en la sostenibilitat, s’han creat unes ampolles de gres reutilitzables. Els beneficis obtinguts de la venda de cada ampolla seran destinats íntegrament a les citades associacions. Cada any Aribau farà lliurament del donatiu a una associació diferent, de manera que totes les línies de recerca puguin rebre ajuda.

Continue reading

PROJECTES I IL·LUSIONS

Comments off 1403 Views4

Després de molts anys a l’esquena, 52 per ser exactes, comença una nova etapa per a nosaltres. Canvi d’imatge, nova web i fins a presència en xarxes socials. Tota una aventura per davant! I és que des d’aquell 20 d’abril de 1964 en què Guillermo González Gilbey va constituir l’empresa, Aribau no ha deixat de créixer, sempre fidel als seus principis i amb una idea i objectiu clars: oferir el millor assessorament i un servei impecable al món del vi.

Els professionals que fem Aribau ens esforcem per tractar de manera personalitzada les necessitats de cadascun dels nostres clients. Un total de 16 professionals vetllem per que tot el mecanisme funcioni: busquem els millors vins de cada zona, tractem directament amb els cellers i els acostem al públic a través dels millors restaurants i tendes especialitzades. En l’actualitat distribuïm prop de 500 productes i treballem mà a mà amb 32 cellers de 27 Denominacions d’Origen diferents. I, a més, ens hem decidit a treure la nostra pròpia línia de vins. Tot un repte!

Ara, seguint aquesta línia progressiva de creixement i modernització ha arribat el moment d’actualitzar-se i tenir presència en aquest apassionant món digital que ofereix tantes i tantes possibilitats. Què trobareu per aquí? Tot el relatiu al nostre món, que és el vi: novetats, espais gastronòmics i tendes especialitzades on trobar els nostres vins, curiositats… La diversitat i riquesa de productes és cada dia més sorprenent, i donar-ho a conèixer serà un dels nostres reptes.

Així doncs, amb aquest camí per davant, només ens queda donar-vos la benvinguda i esperar que ens acompanyeu i ens guieis. Comptem amb vosaltres per fer d’aquest el millor viatge, sempre amb una bona copa de vi.

Benvinguts!