LA DESCARADA, EL NOSTRE VI MÉS ATREVIT

Comments off 3097 Views3


ladescarada_web_02Segueixen les novetats en Aribau! Si fa un parell de setmanes us donàvem a conèixer el nostre vermut Musugorri, avui li arriba el torn a la Descarada, un nou vi blanc que se sumeixi a la nostra col·lecció de vins Witty Wines.

Embotellat pel celler de l’Alt Penedès, O Més O Fan Tres, i emmarcat en la Denominació d’Origen Penedès, La Descarada és un vi jove, floral i fresc gràcies a les seves varietats -Muscat, Sauvignon Blanc i Gewürztranimer-. La predominança del raïm Muscat, una varietat fresca i descarada, li imprimeix un caràcter únic i difícil d’oblidar. Estem davant un vi perfecte per a aquests llargs menjars entre amics davant una bona paella o un bon peix a la brasa.

Tècnicament, La Descarada és un vi sec en boca, d’acidesa alta, cos mitjà i una intensitat de sabor en la qual destaquen la fruita verda i l’estil floral, aportant molta frescor en cada xarrup. Un vi que desperta els sentits, amb una intensa olor a primavera, en el qual es barregen tocs de poma, lichi i flor de cirerer amb un toc final a espígol.

Un vi desenfadat, atrevit i apte per a tots, encara que, si ens vam sumar a aquesta tendència que parla de vins per a noies, aquest seria, sens dubte, un d’aquests vins.

 

Com cada dia, va sortir de casa d’hora per anar a treballar. Però aquell no era un dia qualsevol. No només perquè era divendres i començava a apuntar la primavera, sinó perquè havia decidit que seria el primer dia de la seva nova vida. Cansada de la rutina diària en l’oficina, havia arribat el moment de deixar-se anar la cabellera i apostar pel que sempre havia volgut fer: recórrer la costa mediterrània sense atendre al calendari. Aquella tarda, amb el seu característic estil desenfadat i atrevit, es va acomiadar del seu treball amb un “fins aviat” entre els llavis, convertint-se en l’enveja de tots els seus companys. Va arribar a casa, va preparar les maletes, i es va disposar a sortir. El viatge començaria aquest mateix cap de setmana, i no tenia temps que perdre. Si tot anava segons el previst, trigaria a tornar a casa.

Ja ha passat un any d’aquell inici d’aventura, i ara viu feliç a la seva nova casa amb vista al mar i un enorme jardí amb llimones, pomes, lichis i espígol. Ha estat un any llarg, ple de moments inoblidables que l’han portat fins a aquí. Ara, en el qual ja és el seu nou racó al món, gaudeix de cada dia amb la seva nova gent. El seu estil fresc, desenfado i juvenil l’ha convertit al centre de totes les reunions. I si un dia decideix tornar, per a ells sempre serà aquella Descarada que va arribar sense avisar i que mai podran oblidar.