‘MUSUGORRI’, LA FELICITAT EN UN DONATIU

Comments off 670 Views2


Aquesta setmana és molt especial per a tots els que formem part de l’equip d’Aribau. I la raó no és per menys: el nostre projecte Musugorri ha fet entrega del seu primer donatiu, raó per la qual va néixer i que ens ha fet créixer a tots amb ell.

Per a aquells que no conegueu el projecte, Musugorri és un vermut que va néixer amb un fi solidari: ajudar a totes aquelles associacions de familiars lligades a l’Hospital de Sant Joan de Déu de Barcelona que treballen per aconseguir fons que els permetin investigar en la lluita contra el càncer infantil.

Per a nosaltres, Musugorri és molt més que un vermut. Musugorri és il·lusió i és entusiasme. És col·laboració, solidaritat i ajuda. És donar suport a aquells que no ho necessitin, com és el cas de l’Associació contra el Rabdomiosarcoma, que ha estat la primera a rebre aquest donatiu de 2.000€ que esperem que serveixi per omplir d’il·lusió i optimisme a tots aquells que formen part de l’associació, començant per la Laura Abella, la fundadora, qui un dia va veure com la seva petita Cristina se n’anava per la falta d’estudis sobre la recaiguda del càncer Rabdomiosarcoma. Laura va decidir en aquell moment crear la fundació perquè cap altre nen hagués de passar pel que va passar la seva, i des de llavors, l’any 2015, no ha parat ni un sol dia de buscar ajuda per a la seva fundació.

Per a tots els que formem part d’Aribau és un orgull lligar-nos amb la Laura i la seva associació, i poder posar el nostre granet de sorra perquè una lluita com la seva, tan dura i a la vegada tan plena de vitalitat, arriba el més lluny possible.

I encara amb el somriure a la boca i el cor ple d’emocions, ens posem mans a l’obra perquè el projecte continuï el seu camí, i l’any vinent puguem tornar a fer entrega d’un altre donatiu. 2018 serà l’any en què unirem esforços al de l’Associació Or, que lluita per millorar els tractaments i les diagnosis a través de la investigació de la Histiocitosi a les cèl·lules de Langerhans, així com d’altres malalties poc habituals lligades al càncer infantil. Fernando Gotz i Daniela Sammarruco, pares del petit gran valent Eyal, i Marta Formoso, són els fundadors d’aquesta associació que treballa per recaptar fons i perquè totes les famílies que caminen al seu costat, lluitant per la cura d’aquesta malaltia, tinguin suport i un lloc a on recórrer quan més ho necessitin.

Esperem que la nostra petita ajuda els pugui servir de molt a tots aquells que es deixen la pell per causes com aquestes. Ells, els nens i les famílies, s’ho mereixen tot, i des d’Aribau no el deixarem anar. Des d’aquí us animem perquè tots aquells que pugueu, els ajudeu en la mida de les vostres possibilitats, perquè no hi ha res que faci més feliç que saber que contribueixes a fer que un nen pugui viure la vida que mereix. Sense dubte, a Aribau, avui som una mica més feliços.

A les imatges, d’esquerra a dreta, Laura Abella, Associació contra el Rabdomiosarcoma; Maribel Martín, creadora del projecte Musugorri; Emma Perrier, Obra Social i Infància Sant Joan de Déu; Mariana González, administradora d’Aribau; i Fernando Gotz, responsable de l’Associació Or.