ENS SUBMERGIM EN EL MÓN DEL CÒCTEL AMB ‘KARIBEÑO’!

Comments off 2455 Views1


Amb la calor de l’estiu ve de gust una beguda refrescant, diferent i amb molta fruita. Un mojito, una pinya colada o un sex on the beach són begudes ideals per apaivagar la calor i sentir-nos de vacances, però … Sabem exactament com elaborar-los?

Perquè pugueu convertir-vos ràpidament en autèntics bàrmans, des d’Aribau us portem Karibeño Cocktails. Aquesta és una marca de Teorey Cocktails&Drinks, empresa consolidada en el sector de la cocteleria professional des de 2008, però els orígens coctelers es remunten a 1984.

Karibeño ofereix una àmplia gamma de còctels de composició natural, alta qualitat, i receptes originals, llestos per prendre! I per si fos poc, amb deliciosos sabors en cada una les tres línies de còctels que a partir d’ara posa Aribau a la vostra disposició:

Karibeño Cocktails

En una ampolla de 70cl amb forma de coctelera professional de color metal·litzat trobaràs un còctel ja finalitzat i llest per consumir. Sense complicacions! Bé fred, amb una mica de gel pilé en una bonica copa, o directament de l’ampolla amb una palleta. Aquesta beguda amb alcohol (5,5%) és ideal per compartir ja que ofereix 4-5 còctels per ampolla.

 

Karibeño Professional

En una ampolla de 75cl amb forma de coctelera de color rogenc es presenta la base concentrada per diluir i barrejar amb alcohol i aigua gasificada. També tenim la possibilitat de no afegir-hi alcohol per fer còctels 0,0. Aquesta presentació està pensada per a professionals: en hostaleria, o per als que vulguem fer passos més elaborats a casa, coctelera en mà. Amb una sola ampolla aconseguirem elaborar entre 18 i 25 còctels. Facilitat i rendibilitat garantides.

 

Karibeño cocktails BIG SIZE

I per a les grans festes disposem de l’envàs Bag in Box de 3 litres, amb aixeta inclòs per servir fàcilment. Aquesta beguda amb alcohol (14,9%) requereix completar amb la meitat d’aigua gasificada per servir. Com sempre: una copa amb gel picat, una fulla de menta o trossets de fruita per decorar, omplir, i llest! Ofereix uns 50 còctels per envàs! Fàcil, net, pràctic, rendible … i deliciós.