PROJECTES I IL·LUSIONS

Comments off 1482 Views4


Després de molts anys a l’esquena, 52 per ser exactes, comença una nova etapa per a nosaltres. Canvi d’imatge, nova web i fins a presència en xarxes socials. Tota una aventura per davant! I és que des d’aquell 20 d’abril de 1964 en què Guillermo González Gilbey va constituir l’empresa, Aribau no ha deixat de créixer, sempre fidel als seus principis i amb una idea i objectiu clars: oferir el millor assessorament i un servei impecable al món del vi.

Els professionals que fem Aribau ens esforcem per tractar de manera personalitzada les necessitats de cadascun dels nostres clients. Un total de 16 professionals vetllem per que tot el mecanisme funcioni: busquem els millors vins de cada zona, tractem directament amb els cellers i els acostem al públic a través dels millors restaurants i tendes especialitzades. En l’actualitat distribuïm prop de 500 productes i treballem mà a mà amb 32 cellers de 27 Denominacions d’Origen diferents. I, a més, ens hem decidit a treure la nostra pròpia línia de vins. Tot un repte!

Ara, seguint aquesta línia progressiva de creixement i modernització ha arribat el moment d’actualitzar-se i tenir presència en aquest apassionant món digital que ofereix tantes i tantes possibilitats. Què trobareu per aquí? Tot el relatiu al nostre món, que és el vi: novetats, espais gastronòmics i tendes especialitzades on trobar els nostres vins, curiositats… La diversitat i riquesa de productes és cada dia més sorprenent, i donar-ho a conèixer serà un dels nostres reptes.

Així doncs, amb aquest camí per davant, només ens queda donar-vos la benvinguda i esperar que ens acompanyeu i ens guieis. Comptem amb vosaltres per fer d’aquest el millor viatge, sempre amb una bona copa de vi.

Benvinguts!