JA ESTÀ DISPONIBLE LA NOVA AMPOLLA DE ‘MUSUGORRI’

Comments off 527 Views0


El nostre vermut Musugorri té molts encants. A més d’estar boníssim, és solidari i compta amb un disseny atractiu que ha rebut una gran acollida des del primer dia. Fins avui, el nostre vermut Musugorri es venia en format Bag in Box, amb l’opció de comprar les nostres precioses ampolles de gres per poder reomplir-les i contribuir així a la sostenibilitat del planeta, a més de la seva faceta col·laborativa.

Des del primer dia, heu sigut molts els que ens heu demanat que comercialitzéssim l’ampolla ja plena. Ara, per fi, la vostra demanda es materialitza: ja estan disponibles els nostres nous envasos de 75cl. Mateix disseny i una mica més de capacitat perquè pugueu emportar-vos a casa el vostre vermut ja embotellat!

Aquesta nova ampolla també serà solidària. Igual que succeeix amb l’envàs reutilitzable (format que seguirem mantenint per als enamorats del concepte), també aquí hi haurà una part que serà destinada a ajudar a les associacions de familiars que recapten fons per a la investigació del càncer infantil a l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona. El primer dels nostres donatius va ser entregat fa unes setmanes a l’Asociación contra el Rabdosiosarcoma, i la recaptació del proper any serà destinada a l’Asociación Or. Us convidem a consultar les seves pàgines web i conegueu la magnífica activitat que aquestes associacions porten a terme en favor dels nens i, en definitiva, de tots nosaltres. Segur que us tocarà la fibra i us alegrareu de poder col·laborar amb elles a través del nostre Musugorri.

Sobre el vermut

Musugorri s’elabora de manera tradicional i 100% natural a La Secuita (Tarragona). Pel seu maceración s’utilitzen 30 botànics que li aporten uns intensos i complexes aromes i sabors de marcat caràcter mediterrani. La seva suau amargor i delicada dolçor ho fan equilibrat i persistent.