GRUPO CAMINO DE CABRAS, LOS MEJORES PRODUCTOS CON GARANTÍA GALLEGA
NOTÍCIES

GRUPO CAMINO DE CABRAS, ELS MILLORS PRODUCTES AMB GARANTIA GALLEGA

Els orígens com cellerers del Grupo Camino de Cabras es remunten a l'any 1929, quan el besavi dels actuals propietaris va adquirir un petit celler amb vinya en l'extraordinària zona de la Ribeira Sacra. Llegiu més
Llegir més
LA PRÓXIMA SEMANA SE CELEBRA LA PRIMERA ‘SEMANA DEL VINO CATALÁN’
NOTÍCIES

LA PRÒXIMA SETMANA SE CELEBRA LA PRIMERA ‘SETMANA DEL VI CATALÀ’

La pròxima setmana, del 9 al 15 de novembre, se celebra la primera edició de la Setmana del Vi Català, un esdeveniment que neix amb l'objectiu de promoure els vins que s'elaboren a Catalunya davant la impossibilitat -a conseqüència de la crisi sanitària- d'organitzar la tradicional Mostra de Vins i Caves,...
Llegir més
‘PAGO DE LOS ABUELOS MENCÍA’ 2018, DE PAGO DE LOS ABUELOS
NOTÍCIES

‘PAGO DE LOS ABUELOS MENCÍA’ 2018, DE PAGO DE LOS ABUELOS

Pago de los Abuelos Mencía 2018 és un vi elaborat 100% amb raïm mencia que creix a les vinyes Peña Verteira, conegudes també com a vinyes de la Z per la forma que presenten. Es tracta d'una de les quatre vinyes recuperades per l'enòleg Nacho Álvarez per al seu projecte Pago de los Abuelos...
Llegir més
TIPOS DE TAPONES DE VINO. VENTAJAS E INCONVENIENTES MÁS ALLÁ DEL CORCHO
NOTÍCIES

TIPOS DE TAPONES DE VINO. VENTAJAS E INCONVENIENTES MÁS ALLÁ DEL CORCHO

Malgrat que el suro segueix sent el tap rei pel que fa al món del vi (encara avui dia suposa gairebé el 80% de la producció mundial), com comentàvem recentment, no sempre ha de ser la millor opció.
Llegir més
BODEGAS BORSAO, DEL COOPERATIVISMO A SER DE LOS PRINCIPALES PRODUCTORES DE GARNACHA DEL MUNDO
NOTÍCIES

BODEGAS BORSAO, DEL COOPERATIVISME A SER DELS PRINCIPALS PRODUCTORS DE GARNATXA DEL MÓN

Bodegas Borsao té els seus orígens a finals dels anys 50, quan es va fundar la Cooperativa de Borja (Zaragoza). Però no és fins a l'any 1981 quan comencen a comercialitzar els seus propis vins, i deu anys després arribaran les primeres exportacions. En 2001 entren nous aires amb la incorporació de les cooperatives de...
Llegir més
LAS DENOMINACIONES DE ORIGEN DEL VINO CATALÁN YA TIENEN SU SPOT
NOTÍCIES

LES DENOMINACIONS D'ORIGEN DEL VI CATALÀ JA TENEN EL SEU ESPOT

Aquesta setmana s'ha presentat l'espot publicitari que les denominacions d'origen vinícoles catalanes han preparat per promocionar el consum dels seus vins. Un espot que s'emmarca dins la campanya conjunta Gaudeix del que és bo #ViCatalà, que les DO presentaven el passat mes de juliol en col·laboració amb l'INCAVI...
Llegir més
SALTIMBANQUI: UN VINO, DOS ESTILOS
NOTÍCIES

SALTIMBANQUI: UN VI, DOS ESTILS

Saltimbanqui va ser el primer que Aribau va treure al mercat amb la seva pròpia senya d'identitat. I és per això que segueix sent un dels emblemes de la casa. Ara, 13 anys després, aquella primera marca d'Aribau compta amb dues referències: Saltimbanqui Verdejo i Saltimbanqui Sauvignon, dos vins joves amb Denominació...
Llegir més
‘DESTÍ 2013’, DE MERUM PRIORATI
NOTÍCIES

‘DESTÍ 2013’, DE MERUM PRIORATI

Destí 2013, del celler Merum Priorati, és un vi negre elaborat fonamentalment a base de garnatxa i carinyena de la DOQ Priorat. Prové de vinyes que creixen en sòls de llicorella, molt pobres en matèria orgànica, i on els ceps pateixen molt estrès estival, factor que afavoreix...
Llegir més
TAPÓN DE CORCHO, ¿ES SIEMPRE LA MEJOR OPCIÓN?
NOTÍCIES

TAP DE SURO, ÉS SEMPRE LA MILLOR OPCIÓ?

El tap de suro en els vins és el més habitual. Malgrat que cada cop hi ha més alternatives, el suro continua tenint aquest halo romàntic amb el qual és difícil competir. De fet, són molts els que encara consideren que si un vi no té tap de suro és perquè...
Llegir més
‘MARQUÉS DEL ATRIO CRIANZA’, DE MARQUÉS DEL ATRIO
NOTÍCIES

‘MARQUÉS DEL ATRIO CRIANZA’, DE MARQUÉS DEL ATRIO

Marqués del Atrio Crianza, del grup cellerer Marqués del Atrio, és un negre amb Denominació d'Origen Qualificada Rioja, elaborat amb un cupatge de tempranillo i graciano. El raïm es conrea en parcel·les situades entre 300 i 600 metres d'altitud, i les baixes produccions per hectàrea permeten obtenir un vi concentrat...
Llegir més
1 2 3 4 5 24