Novetats

Tenim molt per explicar

EL SANT JOAN MÉS FAMILIAR, AMB ELS VINS D’ARIBAU

Comments off 152 Views0

La pròxima setmana se celebra la revetlla de Sant Joan, una data molt assenyalada perquè simbolitza l’inici de l’estiu. Aquest any, tanmateix, serà una mica diferent. Malgrat que a partir de dilluns haurà finalitzat l’Estat d’Alarma i, en principi, tot tornarà a la “normalitat”, la veritat és que aquesta normalitat recentment estrenada encara estarà molt lluny d’aquella a la qual estàvem acostumats.

Continue reading

CAN BAS, MÉS DE TRES SEGLES DEDICATS A LA VITICULTURA

Comments off 180 Views0

Malgrat que la finca i l’explotació agrària on avui s’alça el celler Can Bas ja existien en l’Edat Mitjana, el nom que ha perdurat fins als nostres dies es remunta a l’any 1668. Una casa pairal edificada sobre una antiga masia i ubicada en una unitat de producció agrícola dedicada ininterrompudament a la viticultura. Amb aquesta història a l’esquena, no és estrany que el celler Can Bas sigui avui un referent en el marc geogràfic del Penedès, així com un punt d’interès enoturístic.

Continue reading

EL COSTAT SOLIDARI DEL SECTOR DEL VI

Comments off 238 Views0

Portem ja 8 setmanes d’Estat d’Alarma. 8 setmanes durant les quals hem pogut veure com la nostra vida feia un gir de 180º.

Per al sector del vi, com per a molts altres, tampoc estan sent temps fàcils. Amb la restauració tancada, la principal via de sortida per a la venda del vi dels cellers està bloquejada.

Continue reading