Novetats

Tenim molt per explicar

10 IDEES PER RECICLAR ELS TEUS TAPS DE SURO

Comments off 373 Views0

Carteres, bosses, fundes per al mòbil, ulleres de sol… Són molts els objectes elaborats amb suro que avui dia podem trobar a la venda. El suro és un material natural, renovable i molt lleuger que el fa fàcilment manejable. A més, és impermeable i un gran aïllat tèrmic, que el fa un material adequat per treballar de múltiples maneres.

Continue reading

BRINDEM AMB TU PER ACOMIADAR AQUEST 2020

Comments off 246 Views0

Per fi ha arribat el dia de dir adéu a un any que s’ha fet llaaaarg, i no precisament perquè hagi estat un any de traspàs…

El cas és que aquí estem, a punt de dir-li adéu al 2020 amb gran il·lusió malgrat no poder ajuntar-nos amb tots els amics per celebrar-ho. O sigui que, a falta d’amics, us proposem uns companys de taula que segur que us faran l’entrada en l’any nou molt més amena.

Continue reading

EL SECTOR DEL VI A ESPANYA: 24.000 MILIONS D’EUROS I UN 2,4% DE L’OCUPACIÓ

Comments off 294 Views0

L’Organització Interprofessional del Vi d’Espanya (OIVE) acaba de presentar l’estudi Importància Econòmica i Social del Sector Vitivinícola a Espanya, elaborat per l’empresa AFI, Analistas Financieros Internacionals. I les xifres que es desprenen són prou importants com per a considerar el sector del vi com un motor fonamental per al desenvolupament del país.

Continue reading