Novetats

Tenim molt per explicar

BRINDEM AMB TU PER ACOMIADAR AQUEST 2020

Comments off 103 Views0

Per fi ha arribat el dia de dir adéu a un any que s’ha fet llaaaarg, i no precisament perquè hagi estat un any de traspàs…

El cas és que aquí estem, a punt de dir-li adéu al 2020 amb gran il·lusió malgrat no poder ajuntar-nos amb tots els amics per celebrar-ho. O sigui que, a falta d’amics, us proposem uns companys de taula que segur que us faran l’entrada en l’any nou molt més amena.

Continue reading

EL SECTOR DEL VI A ESPANYA: 24.000 MILIONS D’EUROS I UN 2,4% DE L’OCUPACIÓ

Comments off 164 Views0

L’Organització Interprofessional del Vi d’Espanya (OIVE) acaba de presentar l’estudi Importància Econòmica i Social del Sector Vitivinícola a Espanya, elaborat per l’empresa AFI, Analistas Financieros Internacionals. I les xifres que es desprenen són prou importants com per a considerar el sector del vi com un motor fonamental per al desenvolupament del país.

Continue reading

‘PRADOS COLECCIÓN GARNACHA’, DE PAGOS DEL MONCAYO

Comments off 165 Views0

El negre varietal Prados Colección Garnacha forma part de la gamma de vins prèmium del celler Pagos del Moncayo, propietat de la família Aibar que, en una aposta clara per tornar als orígens, va construir el seu celler a les portes del Monestir de Veruela, bressol del vi al Campo de Borja i lloc que va veure néixer els primers vins de garnatxa, allà pel segle XIII.

Continue reading