Novetats

Tenim molt per explicar

ÉS TEMPS DE VEREMA

Comments off 141 Views0

Aquests dies, a poc a poc, va arrencant la verema a totes les nostres zones vitivinícoles. A moltes, aquest any la verema s’ha vist avançada fins a 2 o 3 setmanes a conseqüència de les condicions climàtiques, que cada any són una mica més extremes.

Continue reading

ABADÍA DA COVA, DO RIBEIRA SACRA: VINS QUE NEIXEN EN UN ENTORN RURAL ÚNIC

Comments off 154 Views0

El celler Abadía da Cova és el resultat de diverses generacions de treball en el món de la viticultura de la família Moure. Situat en un entorn rural únic i excepcional, en plena Ribeira Sacra (Galícia), el seu compromís amb aquesta terra es remunta fins als inicis de la mateixa Denominació d’Origen Ribeira Sacra, i és que van ser un dels cellers que la van constituir, amb l’objectiu d’impulsar i protegir els vins i vinyes d’aquesta espectacular zona vinícola.

Continue reading

CONSELLS PER REALITZAR SALSES O REDUCCIÓ DE VI NEGRE

Comments off 192 Views0

Moltes vegades ens ve de gust gaudir d’un bon àpat que inclogui algun tipus de salsa. Normalment, el vi a la cuina té dues funcions principals que són maridar guisats i carns per estovar i donar-los un sabor especial o elaborar salses mitjançant una reducció de vi. Per aquest motiu, escollir el vi amb el qual volem cuinar és important, així que la primera idea que hem de deixar de banda és la de cuinar amb vi de baixa qualitat.

Continue reading

ESTRENEM NOU PERFIL A INSTAGRAM

Comments off 186 Views0

El màrqueting digital es defineix com l’ús d’estratègies de publicitat i comercialització mitjançant la utilització dels mitjans digitals. Tot i així, avui dia el màrqueting digital està molt més enfocat a les xarxes socials. Aquesta nova estratègia neix de la necessitat de trobar diferents maneres de fer publicitat i d’expandir-se com a marca.

Continue reading

LES DENOMINACIONS D’ORIGEN CATALANES S’UNEIXEN EN UNA CAMPANYA CONJUNTA PER PROMOURE EL CONSUM DE VI CATALÀ AMB DO

Comments off 205 Views0

Les 11 denominacions d’origen vitivinícoles catalanes (DO Alella, DO Catalunya, DO Conca de Barberà, DO Costers de Segre, DO Empordà, DO Montsant, DO Penedès, DO Pla de Bages, DOQ Priorat, DO Tarragona i DO Terra Alta) han unit esforços per promoure el consum de vi català, en una campanya pionera al sector. Sota el lema Gaudeix del que és bo #ViCatalà, les DO busquen apropar al consumidor que viu a Catalunya als vins catalans amb Denominació d’Origen, vins que garanteixen la proximitat i la qualitat.

Continue reading