Novetats

Tenim molt per explicar

7 LLIBRES SOBRE VI PER CELEBRAR SANT JORDI

Comments off 244 Views0

Sense dubte, enguany serà el Sant Jordi més estrany que s’ha viscut en dècades. Malgrat tot, no estem disposats a renunciar a aquesta tan nostrada, i encara que els carrers no puguin omplir-se de llibres i roses, ho celebrarem de la millor manera possible. I és que els llibres (i una copa de vi mentre llegim) són la millor companyia per a aquests dies de confinament.

Nosaltres hem preparat la nostra pròpia selecció de llibres per a aquest dia tan especial. Llibres imprescindibles per als amants del vi i que sempre podeu regalar(vos) en versió digital.
Continue reading

PERE VENTURA, UN GRUP DE CELLERS FIDEL ALS SEUS PRINCIPIS

Comments off 252 Views0

“He creat Pere Ventura Family Wine Estates sobre una declaració de principis. Tots els que en formem part, els complim i els respectem”. Així ho manifesta el mateix fundador del grup, Pere Ventura. Nascut a Sant Sadurní d’Anoia, al cor del cava, prové d’una família de tradició vinícola i ha dedicat tota la seva vida al sector, a consolidar la seva empresa i a posar en valor les seves vinyes.

Continue reading

TOTS AQUESTS CELLERS T’ESTARAN ESPERANT FORA QUAN PASSI LA CRISI

Comments off 268 Views0

En condicions normals, ara estaríem parlant de plans d’última hora per fer aquesta Setmana Santa. I, és clar, aquests passarien per visitar un dels molts i magnífics cellers que s’estenen per tot el nostre territori.

Però la realitat d’avui passa per un altre tipus de plans que, malgrat no ser del gust de la majoria, doncs també s’han de saber apreciar. Cadascun a la seva manera, és clar. D’entrada, podem continuar gaudint del vi a casa, que això no ens ho treu ningú. Però, a més, el millor de tot això és que passarà, i aviat tornarem a sortir al carrer i a fer aquelles coses que tant trobem a faltar ara.

Continue reading

DEU PLANS PER GAUDIR DEL VI A CASA

Comments off 338 Views0

Són moltes les iniciatives que estan sorgint aquests dies a les xarxes per fer-nos el confinament una mica més fàcil. Des de músics a escriptors, passant per museus, teatres… I el món del vi no podia ser menys.

La Interprofesional del Vino de España (OIVE) ha elaborat una guia d’activitats online perquè tots aquells amants del vi el puguin seguir gaudint a casa. Segur que entre totes trobes la que més s’ajusta als teus gustos o necessitats…

Continue reading

QUAN LA RUTINA DEIXA DE SER EL NORMAL

Comments off 330 Views0

Estem vivint dies estranys. A hores d’ara això ja és més que evident. Les botigues estan tancades, els bars i restaurants que donen vida als nostres carrers han abaixat la persiana, no hi ha gent pel carrer i hem arribat a fer realitat això del teletreball que, fins fa pocs dies, semblva impossible de posar en pràctica.

Continue reading

BODEGAS VALDAYA, UNA HISTÒRIA DE TORNADA A LES ARRELS

Comments off 294 Views0

La història de Bodegas Valdaya és una història familiar de tornada a les arrels. L’Elena, mare de la Míriam, actual propietària del celler, va néixer en una família de viticultors de Sotillo de la Ribera (Burgos), en plena zona productora de vi de la Ribera del Duero. Després de casar-se amb Joaquin, natural de Barcelona, va deixar el seu poble natal per traslladar-se a Catalunya. Allà es van llaurar un exitós futur professional que els va proporcionar el benestar necessari per, passats els anys, muntar un negoci al poble natal de l’Elena: un celler.

Continue reading

EL SECTOR DEL VI I LA INDÚSTRIA 4.0

Comments off 345 Views0

Les empreses que treballen en el sector del vi, especialment els cellers, no poden quedar-se enrere en un món cada cop més digital i avançat tecnològicament. Per evitar-ho, l’empresa JIG Digital, especialitzada en serveis avançats entorn de les TIC, acaba de crear la primera plataforma integrada de dades per al sector vitivinícola.

Continue reading

‘SCALA DEI PRIOR, DE CELLERS SCALA DEI

Comments off 343 Views0

Scala Dei Prior és un vi que pot ser considerat una fotografia de la DOQ Priorat per dos motius fonamentals: perquè està elaborat a base de les quatre varietats més treballades a la comarca, és a dir, Garnatxa negra, Carinyena, Cabernet Sauvignon i Syrah; i perquè les vinyes d’on procedeix creixen en sòls típics del Priorat, la llicorella i l’argila.

Continue reading