Novetats

Tenim molt per explicar

ARRIBA LA PRIMERA EDICIÓ DE LA BARCELONA WINE WEEK

Comments off 476 Views0

El pròxim dilluns 3 de febrer s’inaugura la primera edició de la Barcelona Wine Week, la nova fira de vins organitzada per Fira de Barcelona a través de la seva societat Alimentaria Exhibitions, i que té com a objectiu convertir-se en la plataforma vinícola més gran de l’estat per mostrar als operadors internacionals l’extensa oferta i la qualitat dels vins que s’elaboren a Espanya.

Continue reading

AQUESTS SÓN ELS MOMENTS PREFERITS PER CONSUMIR VI

Comments off 478 Views0

L’Organización Interprofesional del Vi d’Espanya (OIVE) presentava recentment els resultats d’un estudi portat a terme entre 1.800 persones amb l’objectiu de conèixer millor quines són les motivacions que porten als consumidors a decantar-se per una copa de vi en detriment d’altres begudes.

Les conclusions d’aquest estudi, presentat sota el títol Mapa Motivacional del Consumidor de Vino en España, són molt útils per entendre als consumidors de vi i, en especial, per als cellers, que gràcies a aquest estudi poden profunditzar en les estratègies a seguir per arribar millor als seus potencials consumidors.

Continue reading

EL NADAL DE CODORNÍU NO ES FA SOL

Comments off 553 Views0

El període nadalenc està arribant al seu final. Estem només a l’espera de la nit de Reis i de menjar-nos el tant esperat Tortell de Reis. Per això, ara que el 2020 arriba amb força, volem tornar a l’inici i parlar-vos de l’anunci de Codorníu, estrenat a principis de desembre de 2019.

Continue reading

AUTÈNTICS, ARTESANALS I ATLÀNTICS. AIXÍ SÓN ELS VINS DEL CELLER GALLEC ATTIS

Comments off 546 Views0

ATTIS és el celler familiar dels germans Robustiano i Baldomero Fariña. Situat al cor del Val do Salnés, Pontevedra, i emparat a la Denominació d’Origen Rías Baixas, uneix el coneixement de tres generacions amb el bon fer de Jean-François Hébrard en la direcció tècnica per aconseguir l’excel·lència, sempre lligats a la tradició però amb la vista posada en el futur.

Perfectament integrat en l’entorn, la zona d’elaboració i criança està situada sota terra, furgada en pedra granítica, aconseguint així una temperatura estable durant tot l’any. I és que l’entorn ho és tot per a aquest celler que ha sabut treure-li tot el profit per dotar d’essència els seus vins. Uns vins que ells mateixos defineixen com autèntics, artesanals i atlàntics.

Continue reading