Warning: Parameter 2 to qtranxf_postsFilter() expected to be a reference, value given in /home/customer/www/aribau.es/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 303
Història | Aribau

Història

50 Anys junts


Warning: A non-numeric value encountered in /home/customer/www/aribau.es/public_html/wp-content/themes/smarty2/lib/visualcomposer/vc_templates/vc_column.php on line 13

Des del 20 d’abril de 1964 en què el meu pare, Guillermo González Gilbey, va constituir aquesta empresa, ARIBAU ha hagut de superar molts reptes. Gairebé tants com els que ell mateix va haver d’afrontar en la seva vida.

 

No deixa de sorprendre’ns el calendari dels esdeveniments: el setembre de 1958 Guillermo González pateix un accident medul·lar a l’alçada de les cervicals. El Nadal d’aquest mateix any es tem seriosament per la seva vida. Només cinc anys més tard, tetraplègic i des d’una cadira de rodes, no només havia fundat i iniciat el camí d’ARIBAU , sinó també el de l’Institut Guttmann, prestigiós i conegut a nivell internacional avui en dia. 

Actualment, a ARIBAU tot un equip de professionals seguim aplicant aquest llegat de superació, d’alegria, i de vocació de servei. El nostre objectiu és oferir-te el millor assessorament i un servei impecable en el món màgic dels vins i caves.

La paraula «vi» té el poder d’evocar immediatament en les nostres ments aromes, sabors i records. Per a aquells que vivim l’univers del vi amb passió, anhelem compartir-lo, però també conèixer més i millor el món del seu origen i la seva elaboració. Moltes persones no disposen del temps o dels recursos necessaris per aprofundir aquests coneixements, de vegades fins i tot quan els hi cal per desenvolupar la seva professió.

I precisament per aquest motiu, des d’ARIBAU ens posem a la teva disposició per compartir el nostre saber fer i l’experiència que hem acumulat , així com la nostra ja extensa xarxa de col·laboradors i contactes.

Quin vi he d’escollir i per a quina ocasió? Quin plat ha d’acompanyar? Cal incloure’l a la carta del meu restaurant? Quina denominació d’origen?, A quin preu? Millor un cava? Degustar totes i cadascuna de les possibilitats? Personalitzar l’etiqueta? Conèixer en viu i en directe a la persona encarregada d’elaborar el meu vi? Les preguntes a l’hora de triar un vi, no s’acaben mai!

Actualment el saber fer dels nostres enòlegs i la implantació d’instal·lacions i sistemes moderns a les vinyes i al celler , potencia l’elaboració de vins magnífics. La diversitat i la riquesa segueixen sorprenent-nos dia rere dia als prestatges de les nostres botigues especialitzades, així com en les cartes de vins dels nostres restaurants. Les noves tecnologies revolucionen constantment el disseny de les etiquetes, els formats i els materials de les ampolles, i els sistemes de distribució i comunicació ¡

I amb tot això, ARIBAU es troba actualment en una posició privilegiada per respondre a les expectatives dels diversos actors del món del vi. 

¡Tenim uns quants reptes encara! Ser present en tants àmbits diferents, i mantenir el nivell d’excel·lència en tots, no és un projecte intranscendent. Afortunadament, comptem amb una motivació inesgotable, transmesa en directe pel nostre fundador i compartida pel nostre equip de grans professionals. Uns professionals magnífics, diria jo. Uns companys de ruta i de vida que ens posem a la teva disposició, apreciat amic lector, per assessorar-te en tot el que calgui..

A la nostra web trobaràs una selecció de les possibilitats infinites que se’ns presenten dia rere dia. Una gamma de productes on trobaràs, sobretot, molt afecte i molta il·lusió. Tant per la part que ens toca, pel que fa a la selecció pròpiament dita, com per part de totes les persones que han col·laborat en el disseny i l’elaboració de cadascuna d’aquestes obres d’art que és una ampolla de vi. Esperem que aquí trobis la que busques.

Benvolgut amic, el nostre desig, és que ARIBAU t’aporti un granet de sorra per als teus instants màgics. Aquells moments en què s’atura el temps i gaudim senzillament de totes les sensacions d’UNA BONA COPA DE VI…

Amb tu, i la teva salut. , Fins sempre, el nostre desig

,

Mariana González

Administradora