Warning: Parameter 2 to qtranxf_postsFilter() expected to be a reference, value given in /home/customer/www/aribau.es/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 292
SALTIMBANQUI VERDEJO | Aribau

SALTIMBANQUI VERDEJO

D.O. RUEDA


Warning: A non-numeric value encountered in /home/customer/www/aribau.es/public_html/wp-content/themes/smarty2/lib/visualcomposer/vc_templates/vc_column.php on line 13
saltimbanqui-verdejo

SALTIMBANQUI

D.O. RUEDA

A la fi de 2007 es va començar a gestar la idea de crear un vi amb el senyal d’identitat pròpia d’ARIBAU, i el nostre equip de màrqueting es va proposar crear un producte amb un criteri de qualitat i estil d’acord amb la visió innovadora de la nostra Empresa.

El procés va començar per buscar la matèria primera, el vi. Després de diversos contactes amb algunes dels millors cellers de Rueda va començar el procés de selecció. Les mostres rebudes van ser sotmeses a tast comparatiu per part del nostre equip, i posteriorment les mostres finalistes es van enviar als nostres sumilleres i enólogos (amics i col·laboradors d’ARIBAU des de fa anys) per a la seva valoració. Per una aclaparadora majoria, es va decidir que Javier Sanz seria el nostre proveïdor.

Ja teníem el vi ara calia batejar-ho!

La majoria del nostre equip de màrqueting tenia clar que en un moment en què els nostres clients i amics estaven passant moments difícils a causa de la nostra maltrecha economia, havíem d’aportar-los una espurna d’alegria i il·lusió.
Tot l’equip és aficionat al circ i a la història i així, uns van comentar la il·lusió que ens aporta un bon espectacle circense i com ens transporta a la nostra infància, i com els artistes ens transmeten el seu coratge, el seu afany de superació i com aconsegueixen amb el seu esforç fer coses increïbles. Uns altres van comentar la il·lusió que aportaven els saltimbanquis quan temps enrere arribaven als pobles i malgrat les penúries que passaven eren capaces de regalar uns moments de felicitat i bon humor. D’aquí va sorgir el nom definitiu. ! Saltimbanqui!

Una vegada decidit el nom, les imatges van venir gairebé soles…
I així, a l’agost de 2012, en el restaurant s’ Illa donis Bosc de Cala Conte a Eivissa, vam poder provar la nostra primera anyada envoltats d’amics i col·laboradors.

Ara, quan veiem en una taula d’algun restaurant un grup d’amics o familiars que beuen el nostre vi i bromegen amb les figures de la nostra etiqueta i les seves semblances, o sortegen el nostre tap, sentim que ho hem aconseguit, que amb el nostre esforç els hem aportat un moment d’il·lusió i bon humor.
I aquesta és la història de Saltimbanqui.

BENVINGUTS Al MÓN EN el qual LES COSES SENZILLES ENS FAN FELICES

CARACTERISTICAS

 icono-bodega

JAVIER SANZ

 ico-uva

VERDEJO

 ico-cant

 75 CL

 

BLANCO

 

JOVEN

 

CASTILLA LA MANCHA

 

D.O. RUEDA