EL VI, EL MILLOR ALIAT PER SANT VALENTÍ

Comments off 1319 Views0


No, no estem dient que et donis a la beguda. Encara que si ets dels que no creuen en dates com la d’avui, igual no et falten ganes…

En tot cas, intentem posar el millor de nosaltres i fem que aquest sigui un dia especial. Segur que a més d’un us agradarà celebrar aquesta data, ja sigui perquè creieu en el sant de l’amor o perquè qualsevol excusa és bona si del que es tracta és de sortir a sopar, preparar un sopar romàntic a casa o rebre algun regalet extra.

El tema del sopar el deixem a les vostres mans. Que cadascú s’espavili! I si la cuina no és el vostre fort, doncs no serà per falta d’oferta gastronòmica…

En el tema dels regals, us donarem un cop de mà. Tot i que, si a hores d’ara encara no teniu regal, igual la cosa no serà fàcil, però no ho deixem per impossible. Si la teva parella és un apassionat o apassionada del vi, l’oferta és àmplia: des d’una experiència enoturística fins a un massatge amb vi, passant per tota mena d’objectes relacionats directament amb el món del vi -obridors originals, Coravin, fundes per refredar el vi…- o objectes de regal com una Moleskine específica per a winelovers o llibres vinícoles, siguin divulgatius o novel·lats.

En els nostres especials dedicats a regals per a amants del vi podreu trobar fins a 30 opcions de regal. A partir d’aquí, us toca escollir el que més s’adapti a la vostra parella.

I, és clar, no ens quedarem només amb el sopar i els regals, oi? El més important és que, sigui a casa o en un restaurant, brindeu amb un bon vi, i d’això nosaltres en sabem bastant!

I dit tot això, que la vetllada sigui un èxit, dependrà únicament de vosaltres. Feliç Sant Valentí!