QUI SOM

ARIBAU és una empresa distribuïdora de vins, caves i licors. Acumulem una experiència de més de 50 anys, clar testimoni del nostre compromís de fidelització amb clients i proveïdors. 

LA NOSTRA FILOSOFIA

Posem el nostre coneixement al servei d'estendre la cultura del vi, així com la nostra xarxa de vendes, mantenint sempre com a referent els nostres valors d'honestedat, qualitat, vocació de servei, excel·lència i solidaritat social.

KNOW-HOW:

Especialitzats en el sector HORECA, som experts en assessorar als nostres clients restauradors a l'hora de confeccionar les seves cartes de vins, triant els productes que millor s'adeqüen a la seva oferta, oferint-los una àmplia i diversa gamma de productes.

El nostre portfoli ens permet donar suport a marques de reconegut prestigi, així com a altres menys conegudes, però la qualitat ha superat amb èxit els nostres rigorosos estàndards de selecció.

També hem desenvolupat una gamma de marques pròpies, partint de l'escolta de les necessitats i desitjos dels nostres propis clients.

TERRITORI

Per història i ubicació geogràfica, dominem l'àrea geogràfica de Catalunya, i en particular la província de Barcelona, a través del nostre propi equip de vendes. També mantenim contacte amb altres distribuïdors a tot Espanya, amb qui col·laborem per obrir-nos camí en altres territoris.