COMPANYS BLANC

VARIETATS DE RAÏM
Garnatxa blanca
CRIANÇA
El 50% passarà 4 mesos en bótes de 350 i 500 litres. El 50% restant romandrà en dipòsits inox, fent feina amb les mares.
DENOMINACIÓ D'ORIGEN

DESCRIPCIÓ
Garnatxa blanca de ceps vells on el 50% passarà 4 mesos en bótes 500 litres i el 50% restant roman en dipòsits inox, realitzant feina amb les mares durant 4 mesos. Sòl: “Panal” d'una fòssil del del quaternari, composició sorrenca. “Tapàs” terra de textura franca amb material subjacent argilós. Verema: Manual en caixes de 15kg. Les caixes es dipositen a frigorífic durant 48 hores per baixar la temperatura del raïm entre 3-5ºC. Fermentació: Rendiment de les premses del 50%. Desfangat natural per gravetat durant 48 hores. Fermentació a 16ºC durant uns 15 dies.