COMPANYS NEGRE

VARIETATS DE RAÏM

Garnatxa fina i peluda

CRIANÇA

Fermentació entre  22-25ºC durant uns 15 dies. Un cop finalitzada la fermentació es realitza l'acoblament de tots els vins, previ pas a bóta.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN

DESCRIPCIÓ

Garnatxa Fina (50%) i Peluda (50%) de ceps de més de 40 anys on realitzem criança per pas de bótes de roure francès de 500L durant 12 mesos. Sòl: “Tapàs”  sòl  de textura  franca  amb material subjacent argilós. “Tapàs  blanc” sòls poc profunds amb fragments carbonatats. 

Al nas apareixen fruites vermelles i negres madures, amb matisos d'herbes silvestres mediterrànies i acompanyada amb aromes balsàmiques donant-li un caràcter llaminer. A la boca és fruitós, ampli i llaminer amb entrada suau i neta, llarg i persistent amb una cremositat que compensa els tanins, donant una sensació plena i rodona.