Warning: Parameter 2 to qtranxf_postsFilter() expected to be a reference, value given in /home/customer/www/aribau.es/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 292
I TANT ROSADO | Aribau

I TANT ROSADO

D.O. CONCA DE BARBERÀ


Warning: A non-numeric value encountered in /home/customer/www/aribau.es/public_html/wp-content/themes/smarty2/lib/visualcomposer/vc_templates/vc_column.php on line 13
itat-rosado

I TANT

CONCEPTE DE VIDA: La idea d’aquest vi és elaborar un producte que sigui suggestiu i agradable per poder degustar qualsevol públic a qualsevol moment del dia. Per poder fer realitat aquest concepte hem volgut elaborar un vi net i franc, basat en la garnacha negra de la Conca de Barberà i sense una complexitat extrema perquè sigui fàcilment apreciable per a tots els públics.
SENSACIONS VISUALS: El vi presenta un color polpa de cirera amb una capa molt suau, té reflexos color rosa salmó i una nitidesa extraordinària. La lleugeresa del color es deu al fet que en l’elaboració, la maceración de la polpa del raïm amb el most ha estat molt curta per extreure només la part fenòlica i no fer cap extracció de taninos que donarien al vi una consistència excessiva.
SENSACIONS OLFACTÒRIES: Automàticament hem buscat fer un rosat peculiar, fugir de la típica aroma de caramel de maduixa present en la majoria de rosats del mercat.
Les aromes d’aquest vi estan lligades amb l’expressió de la terra on han estat conreades les vinyes que ho componen. Trobem aromes minerals que recorden els sòls calcaris, presència d’aromes especiados com a pebre verd i un record de fruita vermella.
SENSACIONS ORGANOLÉPTICAS: En boca trobem lleugeresa, frescor per fer que el vi sigui refrescant, agradable per a tots. Acompanyat per la frescor trobem expressió de fruita vermella que dóna certa complexitat organoléptica i un tacte cremoso per equilibrar les sensacions àcides. Al final de boca trobem un record salí que ens torna a transportar a la mineralització de les pedres calcàries on han estat conreades les vinyes.

CARACTERISTICAS

cataluña

 icono-bodega

I TANT VINS

 ico-uva

 TREPAT

 ico-cant

 75 CL

 

ROSAT

 

JOVE

 

CATALUNYA

 

D.O. CONCA DE BARBERÀ