MAR SALADA ROSADO

D.O. CATALUNYA

mar-salada-rosado

MAR SALADA ROSAT

D.O. CATALUNYA

INFORMACIÓ

VARIETATS: Garnacha negra, Tempranillo

VOL: 12%

TEMPERATURA DE SERVEI: 7-9ºC

ELABORACIÓ

Fermentat a temperatura controlada (18ºC)

NOTA DE TAST

Atractiu color rosat intens on sobresurten aromes de fruites vermelles i gerds sobre un fons de maduixes. En boa presenta una entrada suau i rodona, i dóna una sensació ben equilibrada amb una acidesa refrescant.

MARIDATGE

Ideal per a l’aperitiu. Excel·lent acompanyant per a amanides, sopes, plats de pasta, pizza i tot tipus de carns amb salses amb base de crema de llet.

ANALÍTICA

Masa volumétrica a 20ºC:                                            0.9897 f/mL

Acidez total expresada en ácido tartárico:            5.5 g/L

Acidez total expresada en ácido acético:               0.32 g/L

Dióxido de azufre total:                                                70 mg/L

Dióxido de azufre libre:                                                25 mg/L

CARACTERISTICAS

cataluña

 icono-bodega

OLIVEDA

 ico-uva

GARNACHA NEGRA, TEMPRANILLO

 ico-cant

 75 CL

 

ROSADO

 

JOVEN

 

CATALUÑA

 

D.O. CATALUNYA