MUSUGORRI, EL NOU VERMUT SOLIDARI D’ARIBAU

Comments off 7549 Views3


La distribuïdora de vins i caves Aribau acaba de treure al mercat un nou vermut, Musugorri –‘galtes de pa vermelles’ en basca-, un projecte que neix amb un objectiu fonamental: ajudar a les associacions que recapten fons per a la recerca del càncer infantil a l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona.

Amb un disseny que ho fa especialment atractiu, el vermut es presenta en format Bag-in-box de 10 litres per a tendes especialitzades i restauració. Aquest format permet conservar el vermut amb totes les seves propietats, impedint que la llum o l’aire ho alterin una vegada obert, i garantint un bon vermut a orri a l’altura dels millors vermuts embotellats. De cara al consumidor, i pensant en la sostenibilitat, s’han creat unes ampolles de gres reutilitzables. Els beneficis obtinguts de la venda de cada ampolla seran destinats íntegrament a les citades associacions. Cada any Aribau farà lliurament del donatiu a una associació diferent, de manera que totes les línies de recerca puguin rebre ajuda.

El vermut

Musugorri s’elabora de manera tradicional i 100% natural a La Secuita (Tarragona). Pel seu maceración s’utilitzen 30 botànics que li aporten uns intensos i complexes aromes i sabors de marcat caràcter mediterrani. La seva suau amargor i delicada dolçor ho fan equilibrat i persistent.

Sobre Aribau

Aribau va ser fundada l’any 1964 per Guillermo González Gilbey, fundador també del prestigiós Institut Guttman. Distribueixen prop de 500 productes entre vins, caves, champagne i licors, tant a restauració com a tenda especialitzada, treballant mà a mà amb 32 cellers de 27 Denominacions d’Origen. Aribau explica també amb una línia de productes propis en la qual s’emmarca Musugorri, un vermut amb el qual esperen arribar a un bon nombre de persones amb la finalitat de que el projecte solidari doni els seus fruits al més aviat possible.

 

ON POTS TROBAR MUSUGORRI

ALIMENTACIÓN VILANOVA

Plaza del Pedro 2

08001 Bcn

BODEGA SAN JORDI

Garrotxa 7-9

08041 Bcn

CASA CRESPO

Plaza Vallvidrera 4

08017 Bcn

BODEGA MAESTRAZGO

St Pere mes baix 90

08003 Bcn

VEREMA I COLLITA

Plaza Joanic 1

08024 Bcn

CELLER ALT URGELL

Pª Maragall 334 bis

08031 Bcn

L’ISKIA CELLER

Mayor de Sarrià 132

08017 Bcn

CELLER COSME

Aribau 292

08006 Bcn

XARCUTERIA GELABERT

Mallorca 159

08036 Bcn

GENERAL DE BEGUDES MUNNE

Rambla M. J. Verdaguer 22

o8197 Valldoreix

Bcn

BODEGA FOLGERA

Mossen Camilo Rosell 45

08130 Santa Perpetua de la Moguda

Bcn