TRES RECOMANACIONS DE VINS PER AQUEST MARÇ

Per començar el tercer mes de l’any us recomanem tres vins amb molta personalitat. Ens traslladem a Ribera del Duero, on trobem el celler Balbás, un celler clàssic, elegant i amb gran personalitat que ha aconseguit reconeixement internacional. La seva filosofia basada en la dedicació, esforç i passió es trasllada als seus vins, uns vins exclusius, delicats, amb personalitat, i sorprenent qualitat.

Avui fem èmfasi en aquests tres:

Le Bijou Rose: Ull de llebre macerat amb la pellofa i fermentat en roure francès. El resultat és un vi de color pètal de rosa amb aroma de fruites vermelles i flors blanques. A la boca, l'acidesa és refrescant i domina la seva gran elegància i equilibri. Aquest vi és complex, de producció limitada i cal beure'l amb calma.

 

 

 

 

 

 

 

 

Balbás Reserva: Cupatge d’Ull de llebre i Cabernet Sauvignon. Amb 24 mesos de descans en barriques de roble francés, és un vi negre que reflecteix fidelment la filosofia del celler. Al nas és ampli i, novament, intens, predominant les aromes de compota de fruites negres, menta, cacau i un lleuger fons de tons torrats i caramel·litzats. A la fase gustativa, les primeres sensacions són fresques i amables, deixant pas a la untuositat i carnositat que caracteritzen el vi. Finalitzem amb un llarg postgust recordant les aromes especiades i caramel·litzades.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ritus: Cupatge d’ull de llebre i merlot amb 18 mesos de criança en bota i 12 mesos en ampolla. Al nas és delicat i fresc, la primera impressió del qual ens recorda fruits vermells. Hi predominen notes d'espècies com canyella i torrats de criança que ens recorden a cedre, vainilla en branca i fulles de tardor. A la boca apreciem una fusta molt elegant i ben treballada. És fresc, llarg, amb una acidesa molt integrada. El taní comença a polir-se i ho fa deliciós i elegant. Té un gran poder d'envelliment.

COMPARTEIX AQUESTA NOTÍCIA