4 LOCALS PER TASTAR ‘I TANT’ SORTINT DE BARCELONA

Comments off 2605 Views1


Ara que ja tenim aquí l’estiu, el que més de gust ve només arribar el cap de setmana és agafar el cotxe i sortir fora de Barcelona per passar el cap de setmana. Com a part fonamental d’aquestes escapades acostuma a ser trobar un bon lloc on dinar, avui us parlem de 4 restaurants molt apropiats per picar alguna cosa rica rica i, a més, brindar amb el nostre I Tant. Som-hi!

1- Pura Brasa Pineda de Mar

pura-brasa-pineda-de-mar-aribau

Situat a la sortida del poble, el restaurant es troba ubicat en una masia que convida al relax i la desconnexió. Tant les terrasses exteriors com el jardí són idonis per a aquests dies en què la calor apreta. L’oferta gastronòmica és àmplia, amb suggerències que van des d’amanides o tapes, fins a peixos i carns, sempre amb el toc de la casa: a la brasa i amb productes frescos i d’alta qualitat.

2- Kauai Gavà

terraza_kauai_aribau

Kauai és un local, com a poc, per anar a passar tot el dia. El paisatge en què et veus immers només arriba, aconsegueix fer-te sentir com si haguessis viatjat ben lluny. Els seus pins retorçats, les vistes al mar, tot fa d’aquest lloc un petit paradís a uns pocs kilòmetres. I per si no hi hagués prou, l’oferta gastronòmica és apta per a tots els gustos. Restaurant, barbacoa, lounge, carpa, xiringuito… En total, 12.000 m2 a on gaudir d’una àmplia carta de tapes. I, si ho prefereixes, també pots preparar-te el teu propi àpat a l’espai de la barbacoa o gaudir de l’original proposta del xiringuito. Tu tries!

3- Las Botas Castelldefels

las-botas-castelldefels-aribau

Un restaurant amb una llarga història. Fundat en 1970 per la família Massó, malgrat haver crescut durant tots aquests anys, és entrar per la porta i t’envaeix aquest aire familiar que tan bé saben transmetre a través de la seva cuina. Els tradicionals plats de tota la vida que tants records ens porten, es barregen aquí amb tocs de cuina més actual. I és que la tradició no està renyida amb la innovació. Això sí, triïs el plat que triïs, el producte sempre serà fresc i de temporada.

 

4- Enovin Ripollet

enovin-ripollet-aribau

Creat en 2004 com a distribuïdora de vins, el seu ràpid creixement els fa portar a ampliar les seves instal·lacions per començar a oferir també serveis a particular i, posteriorment, obrir un apartat de restauració. Avui en dia, Enovin ofereix més de 1.000 referències vinícoles, entre elles el nostre I Tant, que podràs acompanyar amb una àmplia varietat de tapes o plats de carn a la brasa. La seva terrassa d’estiu t’augurarà una nit ben especial. I amb aquestes temperatures, una mica de fresquet, s’agraeix!