‘SOPAR SOTA ELS FOCS’ AMB ‘I TANT’ I MUSUGORRI A TARRAGONA

Comments off 1888 Views1


Dimarts 27 arrenca a Tarragona la vuitena edició de Sopar sota els focs, una iniciativa que organitza l’Associació de Restaurants de la Part Alta (ARPA) de Tarragona, i que permet gaudir d’una manera única del Concurs Internacional de Focs d’Artifici Ciutat de Tarragona mentre es degusta un sopar elaborat per alguns dels millors restaurants que formen part de l’associació.

El passeig de les Palmeres de Tarragona serà novament el punt de trobada d’aquesta setmana gastronòmica que s’allargarà fins dissabte 1 de juliol, i que permetrà als assistents degustar, per tan sols 5€ el plat, fins a 32 excel·lents propostes gastronòmiques dels 6 restaurants que hi participen enguany: El Llagut, Entrecopes, Frida, Punt i Apart, Quim Quima i Racó de lAbat.

I per acompanyar la gastronomia, bons vins. Aribau participarà d’aquestes jornades amb els seus vins I Tant i, a més, amb el vermut Musugorri, que tindrà un especial protagonisme, convertint-se en el leitmotiv de l’esdeveniment i el protagonista d’un gran photocall que donarà la benvinguda als assistents perquè aquest es puguin fer les seves fotos i puguin després penjar-les a les xarxes socials.

sopar-sota-els-focs-aribau

La festa d’inauguració tindrà lloc dimarts 27 a partir de les 20h. Serà una festa solidària, amb recaptació de fons per als projectes amb els quals hi col·labora Musugorri, i a on, a més de gaudir dels focs i de la bona gastronomia, hi haurà també exhibició de swing de la mà de TGN Swing.

Sopar sota els Focs va néixer amb la idea d’unir espectacle i gastronomia en un mateix espai: gaudir del concurs de focs artificials, sopant a l’aire lliure i a un preu assequible. Després de 7 anys, més de 35.000 persones han passat per les taules d’aquestes jornades que suposen el tret de sortida per a l’estiu a Tarragona.

Les teves fotos tenen premi

Per celebrar aquesta setmana gastronòmica també a les xarxes socials, s’ha posat en marxa un concurs on les vostres fotos tindran premi. Només haureu de fer-vos una foto en el photocall de benvinguda i, un cop us féu seguidors d’Aribau a través de Facebook, etiquetar les vostres fotos amb els hashtags #vermutmusugorri #soparsotaelsfocs #wittywines i #aribau. Tots els que hi participeu i compliu els requisits entrareu en un sorteig del qual sortirà el guanyador del concurs, que s’emportarà a casa un lot de productes Witty Wines, inclosa, és clar, una ampolla de Musugorri.