CELEBRA CARNAVAL AMB ‘TRONAT’, EL NOSTRE VI MÉS BOIG

Comments off 1847 Views0


Aquest cap de setmana se celebra Carnaval, possiblement la festa més boja i divertida de tot l’any, i de la qual gaudeixen tant petits com grans.

També als que fem Aribau ens agrada aquesta festa i, com sempre, ens agrada celebrar-la rodejats dels nostres i brindant amb vi. I com acostuma a dir-se que hi ha un vi per a cada ocasió, estem convençuts de quin és el més adequat per a aquest cap de setmana: Tronat, el nostre vi tocat per la Tramuntana, i que trobareu en versió blanca o negra.

100% Garnatxa blanca o un cupatge de Merlot, Garnatxa i Carinyena. Un blanc fresc, expressiu, perfumat i atrevit; o un vi negre harmoniós, magnànim i distingit. Així és Tronat, un vi que neix en les finques ubicades al peu del parc natural de L’Albera, en la part nord de l’Alt Empordà. Uns terrenys minerals i rocosos on la Tramuntana intensifica la seva força i descarrega intenses pluges.

Tronat, el blanc

Exquisit i amb un nombre limitat d’ampolles, és un vi marcat per la forta personalitat de la Garnatxa blanca, que es presenta aquí en tota la seva esplendor. Amb notes de fruites dolces i petits tocs florals, Tronat blanc és un vi equilibrat, fresc i sedós que farà les delícies dels amants del vi blanc amb personalitat.

El negre de Tronat

El vi ideal per acompanyar carns vermelles, plats de caça o guisats contundents. Un vi amb estructura i complexitat, fins i tot en les aromes, gràcies a la Carinyena. El pas per bóta li proporciona un fons torrefacte i especiat, fent-lo més intens i profund al paladar, afavorint un final persistent.

Blanc o negre, dues propostes diferents que s’adapten a les preferències i els gustos de cadascun, i que aquest cap de setmana seran el millor acompanyant per un bon sopar després de la rua. Bon Carnaval!