Warning: Parameter 2 to qtranxf_postsFilter() expected to be a reference, value given in /home/customer/www/aribau.es/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 303
CELLERS UNIÓ, DEDICACIÓ I COMPROMÍS DES DE FA GENERACIONS | Aribau

CELLERS UNIÓ, DEDICACIÓ I COMPROMÍS DES DE FA GENERACIONS

Comments off 162 Views0


Cellers Unió porta més de 70 anys donant el millor de si mateixos fins a convertir-se en un referent en l’elaboració de vi a Catalunya. A més, exporten els seus vins a més de 30 països del món.

En Cellers Unió demostren un gran compromís amb l’entorn, i la millor manera de demostrar aquesta implicació és elaborant vins excel·lents, que posin en valor la feina dels agricultors i que garanteixin la sostenibilitat de l’entorn. D’aquesta manera mantenen viu l’esperit d’aquells que durant moltes generacions han dedicat la seva vida al camp.

Aquest compromís amb l’entorn i amb la seva terra, a més de la col·laboració amb les cooperatives associades, els permet oferir productes d’alta qualitat que aconsegueixin la satisfacció dels seus clients i posin en valor la producció agrària per contribuir a la seva sostenibilitat futura.

Des de Cellers Unió aposten i potencien una agricultura sostenible i inverteixen contínuament en la millora de les instal·lacions i equips dels cellers. Al mateix temps, ofereixen resposta a tot allò que les seves cooperatives associades puguin requerir, des de serveis tècnics, assessorament i formació fins a serveis informàtics, jurídics, gestió de finques i subministraments.

Les diferents cooperatives que formen part de Cellers Unió s’emmarquen en una DO Qualificada i en 5 DO diferents de Catalunya. Compten amb un total de 4.400 hectàrees de vinya, 186 cooperatives associades i 20 cooperatives associades amb celler elaborador de vi.

L’ànima de tota la gent que forma part de les seves cooperatives, més de 20.000 famílies, està present en tot moment. Des de fa generacions han donat el millor de si mateixos per fer de Cellers Unió un referent en l’elaboració de vi.