ADÉU A LA ‘CUESTA DE ENERO’: 4 VINS PER MENYS DE 12€

Comments off 2419 Views1


Gener és, juntament amb setembre, el mes més dur de l’any. Les festes s’acaben i nosaltres ens quedem amb uns quilos de més i uns quants euros menys. La maldita ‘cuesta de enero’ és ja un clàssic d’aquestes dates, i cadascun intenta superar-la com pot.

La borsa de la compra és una de les que més revessos sofreix, perquè a l’autoimposada dieta s’ha de sumar la malmesa economia. Nosaltres hem decidit donar-te un cop de mà perquè, almenys el vi continuï proporcionant-te bones estones. I tranquil, la cartera ni ho notarà!

Aquí va una selecció de 4 vins de diferents tipus -blanc, rosat, negre i cava- amb una més que bona relació qualitat-preu.

mar-salada-blancoMar Salada, un blanc per gaudir amb l’aperitiu

Elaborat amb Macabeu i Garnatxa blanca, el Mar Salada és un DO Catalunya ideal per l’aperitiu. D’un atractiu color groc pàl·lid verdós, es presenta equilibrat i fresc al paladar, convertint-se també en un acompanyant excel·lent per amanides, peixos, mariscos, carns blanques i formatges suaus.

 

Nuviana Rosado 2015. Cabernet Sauvignon, Tempranillo i Syrahnuviana-rosado-2015-aribau

Aquest rosat afruitat i saborós és un vi ideal per acompanyar qualsevol dinar de caràcter informal. Amb bona estructura i acidesa, i tocs de grosella i maduixes silvestres, és persistent, fresc i agradable en boca. Un Vino de la Tierra Valle de Cinca (Huesca) que podràs gaudir acompanyat per uns embotits o formatges, o fins i tot amb pasta, pizza o arrossos.

 

candidato-plata-aribauCandidato Plata, el sabor clàssic d’un bon negre

Produït pel celler Cosecheros y Criadores, Candidato Plata s’elabora amb varietats com la Tempranillo i la Viura, i pertany a una família de vins que romanen fidels a la història de les aromes més tradicionals. En boca és suau i rodó, amb tons especiats i de fruita madura. És un vi ideal com acompanyament de carns vermelles i blanques, peixos en salsa i formatges curats.

 

Roger de Flor, un cava per posar punt finalroger-de-flor-brut-aribau

El cava Roger de Flor ha estat elaborat per retre homenatge a personatges històrics, especialment a aquells que han sabut transmetre el coneixement i la tradició. Elaborat pel grup Codorníu a base de Macabeu, Parellada i Xarel·lo, és un cava ideal per acompanyar qualsevol tipus de plat, des dels aperitius fins a les postres.