AQUEST CAP DE SETMANA, ANEM DE FIRA!

Comments off 1582 Views0


Els mesos d’estiu proliferen les fires, les mostres gastronòmiques i, és clar, també les mostres i fires de vins. I a Aribau, ens agrada participar sempre que podem.

Aquest cap de setmana, concretament dissabte dia 29, tindrà lloc a Sant Pol de Mar la Mostra de Vins Catalans, una fira que enguany arriba a la seva 4a edició, i que va néixer amb l’objectiu de fomentar les tradicions i els productes de la terra.

La nostra estimada Descarada i el nostre ben volgut vermut Musugorri seran els nostres ambaixadors en una jornada festiva que arrencarà a les 18h i s’allargarà fins ben entrada la mitjanit. El punt de trobada, un lloc immillorable: l’envelat de la Platja de les Barques, un dels espais amb més encant de Sant Pol de Mar gràcies a la seva privilegiada ubicació davant el mar.

Serà una jornada estupenda per gaudir d’una vila amb l’encant de Sant Pol de Mar, un clar exemple de poble mediterrani, amb els seus carrers estrets i les seves cases blanques, i orgullós dels seus orígens mariners, que tanta esplendor l’han donat.

I per si tot això fos poc, els assistents podran gaudir també d’una sèrie de propostes gastronòmiques de la mà de diferents comerços i restaurants de la zona, que se sumen així a l’oferta vinícola, per completar-la i fer-la encara més amena.

I parlant de coses amenes, en una jornada així no podia faltar la música. Concerts a càrrec de les bandes de swing Men in Swing Jazz Band i Cool Cat Gumbo. I per als més animats, classes de ball de swing. No es pot demanar més!

Sense dubte, dissabte ens espera una gran jornada! Animat i vine a gaudir amb La Descarada i Musugorri d’un esdeveniment que promet, i molt!