‘LEGARIS ROBLE’, DE BODEGAS LEGARIS

Comments off 885 Views0


Legaris Roble és un vi de Bodegas Legaris elaborat 100% a base de Tinta Fina, en una recerca de la màxima expressió fruita d’aquesta varietat. Un vi amb criança i Denominació d’Origen Ribera del Duro, apte per consumir en qualsevol moment del dia.

 

D’intens color vermell porpra amb tons violacis, en nas presenta una alta intensitat aromàtica, especialment de fruita vermella, un aspecte típic del raïm Tinta Fina. Aquestes aromes a fruita vermella es complementen amb notes de toffee, vainilla i coco gràcies al seu breu pas per bótes 100% de roure americà que, a més, li aporten estructura.

És un vi golós en boca, fresc, molt expressiu, saborós, rodó i fruital. El maridatge ideal per acompanyar carns blanques condimentades, carns vermelles sense condimentar, pastes, formatges frescos i un sopar a base de tapes.

 

Sobre el celler

Situat en plena zona productora de la Ribera del Duero, el celler compta amb gairebé 100 hectàrees de vinyes, principalment de Tempranillo i Cabernet Sauvignon. La seva filosofia enològica passa perquè el vi expressi sempre el seu origen amb estructura, concentració i elegància, per això en l’elaboració dels seus vins busquen la mínima intervenció, mimen el raïm mitjançant processos de vinificació meticulosos.