MARIDA MILLOR LA TEVA VIDA, AMB VI

Comments off 954 Views0


Així es diu la campanya llançada per l’Organització Interprofessional del Vi a Espanya (OIVE) i que des de fa ja alguns mesos inunda les nostres pantalles amb l’objectiu d’enfortir la imatge del vi entre els consumidors, especialment entre el segment de consumidor més jove, un dels grans reptes del sector.

La versió estiuenca de la campanya (que ja va tenir també la seva versió d’hivern) és fresca i dinàmica, a més de divertida. Sota el lema Marida mejor tu vida, con vino, es mostra tota una sèrie de situacions, “petits miracles que poden succeir qualsevol dia a l’estiu”, i que és millor maridar amb vi: el moment en què comences a posar-te moreno, quan sona la teva cançó preferida a les festes del poble… Tots aquests moments màgics que associats a les vacances fan que la vida sigui una mica més divertida.

I tot fugint d’aquella visió complexa que gairebé sempre es té del món del vi. Com acostumem a dir, no es tracta de saber de vi, sinó de gaudir-ho. El consum de vi, sempre amb moderació, és clar, hauria de ser un acte quotidià en el nostre dia a dia. El vi forma part de la nostra tradicional i respectada dieta mediterrània, i entre tots li hauríem de tornar el lloc que li correspon a les nostres taules. Sense complexitats. Sense esnobismes. Senzillament per gaudir-ne.

Campanyes com aquesta són més que necessàries perquè el vi deixi d’estar reservat per als moments especials o per als entesos, i que passi a ser una beguda més amb la qual gaudir d’una terrassa d’estiu, d’un sopar o d’un festival de música. Per tot, ja ho saps, marida millor la teva vida, amb vi!