NO TINC POR!

Comments off 1791 Views1


El mes d’agost és per a quasi tothom, i gairebé sempre, sinònim de vacances. Aquest any, tanmateix, el mes d’agost ens haurà deixat un regust amarg i trist amb els tràgics esdeveniments a Barcelona i Cambrils. I paradògicament, al mateix temps, també ens deixa marge per a l’esperança i calor al cor, gràcies a les infinites mostres de solidaritat i bona voluntat demostrades pels nostres conciutadans de Barcelona i del món sencer. Això, juntament amb l’excel·lent labor de les nostres forces de seguretat, ens està permetent passar pàgina amb dignitat, el cap ben alt i la determinació de seguir endavant amb confiança en un futur millor per a la humanitat.

La VIDA, doncs, segueix. Amb majúscules. Més que mai toca apreciar l’instant, agrair la nostra presència aquí i ara, compartir amb els nostres éssers estimats, celebrar cada senzill detall, intentar que la nostra existència porti alegria a aquells que ens envolten. Sense oblidar, sense banalitzar, sinó amb consciència que aquesta alegria és per si mateixa motiu suficient per continuar endavant amb gratitud.

Des d’ARIBAU seguirem treballant en allò que és la nostra especialitat: ajudar-te a escollir un bon vi per als teus moments especials, desitjant-te que ho gaudeixis amb moderació, alegria i gratitud.

Mariana González
Administradora ARIBAU