que si!

Amb aquest vi volem fer arribar a tots els públics les característiques d'una zona vitivinícola tan especial com és el Priorat. Per això en la seva elaboració només hem utilitzat les dues varietats de més tradició vitivinícola de la zona que són la garnatxa negra i la carinyena. 

En l'elaboració d'aquest vi hem volgut donar protagonisme a les sensacions més primàries del raïm, intentant fer cada procés enològic de manera respectuosa per preservar al màxim la naturalitat i la senzillesa de la zona. El procés de criança ha estat curt, només el temps necessari per afinar l'estructura i mantenir el caràcter varietal. 

SENSACIONS VISUALS: Vi de capa fosca, pràcticament opac, color magenta molt viu que denota que els seus components fenòlics responsables de la color encara tenen una llarga vida per recórrer i que el vi estarà ben protegit davant possibles oxidacions.

SENSACIONS OLFACTIVES: A copa parada presenta una agradable floralitat que recorda el sotabosc mediterrani, on trobem romaní i fonoll. A l'agitar la copa els aromes es fan més complexos i apareix una barreja de fruites negres i vermelles típiques de les varietats que el componen. També trobem un caràcter especiat que recorda el pebre vermell i, de manera molt subtil, la nou moscada, els dos aromes terciaris provinents del procés de criança.

SENSACIONS ORGANOLÈPTIQUES: En boca tenim una entrada suau i fresca, amable. El pas per boca és untuós, cremós i de gran amplitud. Trobem una tenacitat marcada però molt agradable que és símptoma d'una maduració correcta del raïm. El postgust és molt balsàmic i mineral, el que li dona una permanència llarga en boca i un agradable final.