UN NOU ‘TRONAT’ DISPOSAT A TORNAR-NOS BOJOS A TOTS

Comments off 1374 Views0


Ja està al mercat la nova anyada del nostre vi més boig: Tronat Blanc. Un 100% garnatxa blanca amb Denominació d’Origen Empordà, i elaborat en col·laboració amb els nostres amics del Celler Oliveda.

Aquesta nova edició continua mantenint-se fidel a l’original: fresca, expressiva, perfumada i atrevida. I és que Tronat segueix conservant les seves arrels vinícoles, que es troben en el parc natural de L’Albera, en ple Alt Empordà. Allà on la Tramuntana, quan bufa, bufa fort, deixant tocat a tot el que per allà es trobi. La intensa força del vent, unida la de la pluja, afavoreixen el cultiu de l’agricultura ecològica que es practica en aquestes finques del parc natural. Aquí, les vinyes creixen en petites produccions, garantint la qualitat del raïm així com la seva intensitat.

I d’aquelles vinyes, aquests vins. D’aquí va néixer Tronat, i aquí es continua elaborant. Un vi marcat per la força d’aquesta Tramuntana, així com de la garnatxa blanca, una varietat molt arrelada al Mediterrani, i amb una forta personalitat que fa d’aquest nou Tronat un vi equilibrat i fresc, amb notes de fruites dolces i petits tocs florals.

En definitiva, un nou Tronat a imatge i semblança de l’anterior, carregat de personalitat, i que farà les delícies dels amants dels vins intensos i fidels al territori vinícola on neixen.

I si et mors de ganes de tastar-lo, però no saps on el pots trobar, per aquí et donem alguna pista… Salut!