10 IDEES PER REGALAR ALS AMANTS DEL VI

Comments off 808 Views0


A hores d’ara, segur que més d’un ja té la seva carta als Reis escrita. Però, no ens enganyem, seran els menys. Per algun estrany motiu, acostuma a ser d’aquelles coses que deixem per a última hora i els Reis acaben rebent la carta amb molt poc temps.

Si volem ser previsors i ja sabem que entre els receptors hi ha aficionats al vi, un any més et donem 10 idees perquè puguis sorprendre’l. I si l’amant del vi ets tu, doncs ja saps què demanar!

1-Porta ampolles de vi original

Un porta ampolles d’allò més divertit per presentar el vi en la taula de manera original. Trobaràs fins a 12 models diferents, des del xef fins a un jugador de bitlles, passant per un motorista o una parella d’enamorats.

2-Vinil per a la paret de la cuina

Els vinils per decorar les parets són originals i li donen un toc especial i informal a la cuina. Aquest sobre cuinar amb vi ens sembla dels més divertits. Com que està fabricat en mate, un cop col·locat a la paret sembla com si directament s’hagués escrit sobre ella. A més, s’enganxen fàcilment i es poden retirar sense deixar restes.

3-Mitjons amb missatge… 

Disponibles en gris i negre, aquests mitjons són ideals per regalar a l’amic aficionat al vi que, a més, pateix de vaguitis.

4-… i també samarretes

Si el tema dels mitjons no ho veus clar, segur que aquesta samarreta t’encantarà. Una bona declaració d’intencions pels més winelovers.

5-Barretets per tancar les ampolles

Aquests taps amb forma de barret de llana de colors són súper divertits per tancar les nostres ampolles de vi. Un cop guardades en la nevera, lluiran la mar d’estiloses.

6-Paraigües amb forma d’ampolla

I si tenim un barret, per què no fer-nos també amb un paraigua? Aquest plegable amb forma d’ampolla de vi és impagable. I, a més, està disponible en 4 colors diferents.

7-Suport per ampolles de vi

Suport màgic, és clar. El dia que algú poso això sobre la taula, les cares de sorpresa inicials seran per treure fotos. Òbviament té truc, però descobrir-lo ho deixem a les teves mans, o en les de l’afortunat que el rebi de regal.

8-Quimono per a l’ampolla

I per als més glamurosos, aquesta manera de presentar l’ampolla en taula els hi encantarà. Ni més ni menys que un clàssic quimono japonès al qual no li falta cap detall. Fashionistes: aquest és el vostre regal!

9-Boteller original

Per als més clàssics, regalar un ampoller sempre és una bona alternativa. Aquest té una forma diferent i, a més de decoratiu, resulta molt pràctic perquè ocupa molt poc espai en la paret. Segur que serà ben rebut.

10-Ampolla per a suros de decoració

I per a aquells que es dediquen a recollir tots els suros de cadascun dels vostres sopars i dinars, res millor que aquesta ampolla perquè els puguin exposar a casa. Podran seleccionar els més selectes o aquells que millors records els portin.

I si no trobes el teu regal entre aquesta selecció, aquí et deixem 30 idees més perquè puguis sorprendre els teus amants del vi.