10 REGALS ORIGINALS PER A AFICIONATS AL VI

Comments off 3356 Views0


Un any més, ja és aquí de nou el Nadal. I un any més, també, les preses i l’estrès pels regals. Cada dia resulta més difícil fer regals perquè tothom té de tot. Però sempre hi ha detalls originals que poden donar-te un cop de mà a l’hora de fer un regal a un company de feina, la teva cosina, aquesta amiga a qui agrada tant el vi o el teu cunyat. Un any més, intentarem donar-te un cop de mà amb la dura tasca de buscar el regal perfecte per Internet. Aquí van 10 propostes originals per a aficionats al vi.

Fundes d’ampolles per tastos a cegues

No hi ha aficionat al vi que es presti que no gaudeixi de tant en tant amb un tast a cegues per demostrar quant ha après sobre vi en el seu darrer curs de tast i, de pas, “enfrontar-se” amb els amics. Un joc divertit per amenitzar un sopar en grup.

Funda intel·ligent per refredar el vi

Per a aquell amic que sempre dubta de si el vi està a la temperatura ideal, aquest és el seu regal. Una funda refredadora amb termòmetre de contacte i la temperatura idònia per a cada tipus de vi impresa. Un regal d’allò més pràctic per deixar a un costat els dubtes en el servei.

Bossa de mà tetra-brick de vi

Un regal d’allò més original és aquest tetra-brick amb forma de bossa de mà que podràs portar amb tu a tot arreu. Amb un filtre en un dels laterals, és perfecte per celebracions a l’aire lliure o per anar a festivals de música. Podràs prendre la teva copa on vulguis i de la manera més elegant i discreta.

Tovalloletes netejadores Wine Wipes

Si hi ha una cosa que no agrada després de prendre un vi negre és aquest rastre que en deixa als llavis i les dents. Aquestes tovalloletes prometen eliminar tot rastre de vi del teu somriure sense que afecti el pròxim glop. El kit porta un petit mirall inclòs perquè puguis fer-les servir sense ni haver d’anar al lavabo.

Un quadre amb missatge

Fa temps que són bastant comuns els quadres amb missatge, i els aficionats al vi no podien ser menys… Sota el lema ‘Dear wine, you complete me’ (tota una declaració d’intencions), trobem dissenys com aquest.
Una prestatgeria diferent

El mercat està ple de prestatgeries de vi de mil i un estils. Aquest se surt bastant del que és habitual. Un disseny cuidat i minimalista que encaixarà en qualsevol racó de la casa. Per a l’amic més modern.
Tap de vi amb bomba de buit

Obrir una ampolla de vi i que sobri una mica sempre és un problema perquè el vi va perdent qualitats a poc a poc. Aquest tap és perfecte per ralentitzar aquest procés d’oxidació del vi i aconseguir mantenir-ho obert en bones condicions durant algun dia més.

Bàlsam labial amb sabor a vi

Que bellesa i vi podien anar de la mà fa temps que ho sabíem, però aquest bàlsam labial ens ho ha acabat de confirmar. Un producte elaborat de manera artesanal i amb sabors naturals que serà el teu complement perfecte per sortir de casa “amb el vi posat”.

Estora vinícola

Per a aquell company de feina que té clares les seves prioritats en arribar a casa, aquest és el seu regal. I és que quan el vi entra per la porta, la feina -i altres penes- surten per la finestra.

Caixa per a tres vins

Regalar vi, òbviament, és la millor opció per a qui és aficionat. Però, per què no fer-ho de manera original? Amb aquesta caixa podràs regalar-li a la teva noia tres vins d’una tirada. Això sí, s’haurà de prendre cada un quan arribi el moment…

I si no trobes el teu regal entre aquests deu, aquí tens 20 idees més per ajudar-te a escollir el que millor s’ajusti a les teves necessitats. Sort!