5 CELLERS PER VISITAR AQUESTES FESTES

Comments off 1384 Views0


El Nadal acostuma a ser una festa per passar en família. Però qui més qui menys necessita algun moment de desconnexió entre àpat i àpat familiar. Una bona alternativa per sortir de casa pot ser apropar-se a un d’aquests cellers que fa temps que tenim ganes de visitar i no trobem el moment.

Aquí us deixem 5 opcions amb parada a la Comunitat de Madrid, La Rioja, Mallorca, Navarra o Barcelona.

Can Roda, Santa Maria de Martorelles, Barcelona

Un celler centenari i familiar emparat sota la Denominació d’Origen Alella, i amb vins procedents de vinyes octogenàries. Situat en un paratge natural privilegiat com és el Parc Natural de la Serralada de Marina, la seva proximitat a la capital catalana la converteixen en una alternativa més que factible per a aquests dies.

Marqués del Atrio, Mendavia, Navarra

Marqués del Atrio és un històric celler que ha sabut adaptar-se als tempos i que, actualment, compta amb unes instal·lacions de última generació i la tecnologia més avançada per elaborar vins d’alta qualitat. Aquestes millores l’han fet situar-se entre els cinc cellers més grans de la DOQ Rioja.

Terra de Falanis, Felanitx, Mallorca

Aquest celler illenc rep el nom de mans de l’historiador Miquel Barceló, que feia servir aquesta expressió per referir-se al seu poble, Felanitx. Vins amb caràcter mediterrani, i no només per la situació geogràfica del celler sinó per la seva feina amb altres zones vinícoles com Montsant o Costers del Segre.

Finca Valpiedra, Fuenmayor, La Rioja

A més d’estar situada en una de les zones vinícoles per antonomàsia, Finca Valpiedra ha creat aquest any una candidatura conjunta amb altres cellers de La Rioja, el País Basc i Navarra perquè la imatge de les seves vinyes a la tardor sigui considerada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO sota el lema de ‘Paisatge cultural del vi i la vinya de La Rioja i Rioja Alabesa’.

Las Moradas de San Martín, San Martín de Valdeiglesias, Madrid

Situat en plena Serra de Gredos, allà on conflueixen la Comunitat de Madrid, Toledo i Àvila, es troba aquest celler envoltat de vinyes centenàries de Garnatxa. Un celler que no només ret homenatge al paisatge sinó també a la literatura, començant ja pel mateix nom del celler, pres de Las Moradas, el darrer llibre que va escriure Santa Teresa.