COM DONAR UNA SEGONA VIDA A LES AMPOLLES DE VI

Comments off 706 Views0


Si sou d’aquells que consumiu vi habitualment, segurament haureu acumulat moltes ampolles de vi buides al llarg de la vostra vida. Què podem fer amb elles? Normalment creiem que ja no ens serveixen per a res i les llencem al contenidor pertinent, contribuint amb el reciclatge, sense saber que les ampolles de vidre poden tenir una segona vida i que ens poden ser de molta utilitat. Si tu tampoc saps què fer amb tantes ampolles… et donem algunes idees:

  • Dispensador de sabó: Omple de sabó líquid l’ampolla i utilitza-la a la cuina per rentar els plats.
  • Penjador: Si vols que el teu rebedor tingui personalitat, pots reutilitzar ampolles de vidre buides. Amb l’ajuda d’un professional, podràs tallar diverses ampolles en diagonal, per tal que sobresurti el cap, i unir-les a una estructura de fusta que es collarà a la paret.
  • Germinador: Una ampolla de vidre buida és perfecta per decorar la teva casa fent-la servir de germinador. Les plantes aporten caliu i podràs tenir-ne tantes com ampolles de vi tinguis, oblidant-te dels avorrits testos.
  • Ampolles decorades: Sens dubte, la manera més senzilla de reutilitzar una ampolla de vi és decorant-la amb diferents estils. Pots pintar-la amb pintura en spray de diferents tonalitats per crear formes. També pots decorar-la amb llana, cobrint tota la superfície. Utilitzant fils de diferents colors es poden crear dissenys únics. Si prefereixes un estil més minimalista i aportar un toc de llum, pots introduir guirlandes amb petites llumetes.
  • Anti deformador de sabates: Si a l’hivern utilitzes botes altes, la opció més econòmica per evitar que es deformin és introduint una ampolla a cada bota. Així, es mantindrà la seva forma i sempre quedaran dretes a l’armari.
  • Posagots: En aquest cas, en comptes d’agafar l’ampolla, farem servir el tap. Hauràs de retallar-ne uns quants i enganxar-los (un al costat de l’altre) fins aconseguir el diàmetre desitjat. Tindràs un posagots original per quan tinguis convidats a casa.
  • Clauer: Seguint amb els taps, una manera senzilla de donar-los un segon ús és personalitzar-lo al nostre gust amb tinta de colors, dibuixos, etc. i afegir els elements necessaris per poder convertir-ho en clauer.