COSECHEROS Y CRIADORES, CELLER INNOVADOR I VERSÀTIL

Comments off 616 Views0


Cosecheros y Criadores és un celler que elabora els seus vins sota la indicació geogràfica de la Tierra de Castilla i Vinos de España. Va ser fundada el 1951 a Oyón (Àlaba) per la Família Martínez Bujanda, encara que va ser reformada i ampliada l’any 1995.

La diferència històrica entre els termes “colliter” i “criador” ve marcada per aquells productors que elaboraven el vi per a un consum ràpid, en aquest cas colliters, i per aquells que van adoptar el model bordelès de criança i guarda dels vins durant la segona meitat del segle XIX, coneguts com a criadors.

El celler compta amb més de 6.000 bótes de roure francès i americà i exporta fins a un 60% de la seva producció de vins de qualitat. Els principals mercats en els quals exporta són Estats Units i Regne Unit. No obstant això, el celler Cosecheros y Criadores compta amb les últimes tecnologies per elaborar vins que satisfacin les necessitats dels clients de tot el món, des dels consumidors més convencionals als més moderns, arribant a comercialitzar en gairebé 60 països.

Els vins de Cosecheros y Criadores són embotellats sota les marques Candidato, Casa Solar i Infinitus. Pel que fa a les dues primeres, són vins molt versàtils, d’estils molt diferents, que permeten arribar a una gran varietat de mercat. Les seves elaboracions van dirigides a un públic que demana vins afruitats, però amb notes de l’estada en roure.

Infinitus, vins joves a l’avantguarda dels vins espanyols

Per la seva banda, la marca Infinitus és una gamma de vins moderna, amb una selecció de raïms de l’ampli catàleg varietal per a consumidors més oberts a noves tendències, acompanyats d’un disseny colorista i atrevit. La línia, composta per vins joves amb molta càrrega de fruita, inclou quatre monovarietals: Merlot, Syrah, Cabernet Sauvignon i Ull de llebre.

Infinitus ha apostat des del seu naixement per la innovació en la seva elaboració, per la qual cosa s’ha situat a l’avantguarda dels vins espanyols.