DEIXA’NS QUE T’ACOMPANYEM DURANT L’ÚLTIM SOPAR DE L’ANY

Comments off 1930 Views1


Primera fase de les festes superada. Quasi sense adornar-nos ja hem deixat enrere el Cagatió, el Nadal i Sant Esteve. Però ja tenim aquí la segona etapa de les festes nadalenques: Cap d’Any i Any Nou.

Tornen les hores al voltant de la taula, els brindis, els torrons i ara també el raïm! Tot un pla gastronòmic que haurem de tenir ben pensat i organitzat perquè no falli res. I, per descomptat, que no faltin els vins! Des d’Aribau estaríem encantats d’acompanyar-te en aquest últim sopar de l’any, i la millor manera de fer-ho és amb alguns dels vins de la nostra pròpia collita. Sense dubte, és la forma més personal que tenim d’acomiadar aquest 2016 amb tu. Pren nota!

Aperitiu amb Bertsolari

bertsolari

Una bona manera de rebre als convidats i fer temps fins que arribin tots és fent un vermut. Sí, és clar que no ens inflarem a patates i olives en un dia en què ens espera tota una llarga llista de plats, però sí que podem aprofitar per fer un aperitiu més chic, o fins i tot per anar avançant plats -embotits, formatge…- perquè, mai millor dit, no nos den las uvas.

Arriba el marisc. Obre un blancitantblanco

Sí, ja sabem que no és necessari ser tan clàssic: ni els blancs han d’anar sempre amb el peix, ni els negres amb la carn. Però, per si als nostres convidats els hi agraden les tradicions, millor no canviar els hàbits. Així doncs, el nostre I Tant Blanc serà l’acompanyament perfecte per a les gambes, els llagostins a la planxa i el besuc al forn. Un 100% Garnatxa blanca, amb Denominació d’Origen Terra Alta, del qual serà millor que tinguis més d’una ampolla en fred perquè segur que volarà.

I amb les carns, és el moment del negre

que-siEl millor complement del blanc I tant és el negre Que sí! A més del joc de paraules, són vins que permeten gaudir de l’autenticitat de les garnatxes del Mediterrani en tota la seva esplendor. Elaborat amb Garnatxa negra i Samsó, aquest criança amb Denominació d’Origen Qualificada Priorat farà les delícies d’aquells que gaudeixen amb els vins intensos i amb cos. O sigui, la parella perfecta per al rostit.

Arriben les postres i, és clar, el raïmCAVA-MAR-SALADA

L’última parada de la nit ens situa a tots davant del televisor, raïm en mà i disposats a deixar enrere aquest 2016 per enfrontar-nos al nou any. Un cop haguem aconseguit menjar-nos el raïm -ningú va dir que fos fàcil- arriba el moment del primer brindis de l’any, amb el que ens regalem els nostres millors desitjos entre abraçades i petons. I aquí, en aquest precís moment, és on més desitgem estar amb tu. La nostra presència materialitzada en forma de cava per al brindis. Mar Salada és un cava jove elaborat amb Xarel·lo, Macabeu i Parellada, tres varietats autòctones del Penedès, que li aporten cos i estructura, a més d’elegància i una lleugera acidesa cítrica.

I arribats a aquest punt, només ens queda desitjar-vos un Bon 2017 carregat de bon vi i en la millor companyia! Salut!