‘FRIZZ 5.5º’ I ‘RED SANGRIA’, LES NOVETATS DE BACH

Comments off 1699 Views1


Els cellers Bach acaben de llançar al mercat dues noves propostes en forma de frizzante i sangria: Frizz 5.5º i Red Sangria. Tots dos se sumen així a la família de productes de la casa, caracteritzada per una marcada pesonalitat, amb propostes originals i sempre de qualitat.

Considerat un refresc de vi per la seva baixa graduació, Frizz 5.5º és un frizzante de bombolla fina que, servit ben fresquet -es recomana fer-ho entre 4 i 6 graus-, resulta ideal per a aquestes tardes de calor que ens acompanyen. I per als que gaudeixen amb les notes de tast: Frizz 5.5º presenta un color groc de palla pàl·lid. En nas destaquen les intenses notes afruitades, mentre que en boca resulta suau al paladar al temps que xispenjant. El postgust? Delicat i dolç. 

red_sangria_bach_aribauI què dir de Red Sangria? Una altra de les apostes fortes del celler per a aquests mesos d’estiu. Es tracta d’una sangria negra elaborada a base de vi de la varietat Tempranillo, juntament amb esència natural de taronja. El toc especiat va a càrrec de la canella, el cardamomo i la nou moscada. De color vermell cirera clar i lluminós, presenta també una bombolla fina que le dona un toc divertit a la proposta. En boca resulta fresca i agradable, deixant un llarg record afruitat gràcies, sobretot, a l’esència de taronja. No cal ni dir que s’ha de servir ben fresca!

I com no podia ser d’una altra manera, la proposta de maridatge tant per a Frizz 5.5º como per a Red Sangria passa per la cuian més mediterrània. Mariscs, tapes, arrossos, pastes… qualsevol de les moltes propostes gastronòmiques amb que comptem a la tan preciada Dieta Mediterrània de la que, no oblidem, el vin també en forma part, casarà a la perfecció amb aquestes dues novetats de Bach a les qual, des d’aquí, augurem llarga vida. Salut!