LA ‘VEREMA SOLIDÀRIA’ ARRIBA A HERÈNCIA ALTÉS

Comments off 685 Views0


Aquest dissabte dia 7 de setembre, el celler Herència Altés serà la protagonista de la Verema Solidària d’aquest 2019. El celler, situat a Gandesa (Tarragona) i emmarcat en la Denominació d’Origen Terra Alta, serà l’encarregat de donar el tret de sortida a aquest projecte solidari que arriba enguany a la seva quarta edició.

El lema d’aquest any és ‘Talla amb la pobresa i l’exclusió social’, i els fons recaptats aniran destinats a la Fundació Alba Futur, que treballa en la inserció laboral de persones amb discapacitat en l’àmbit rural, i a l’Associació Quilòmetre Zero, encarregada d’acompanyar a joves tutelats i extutelats en el procés d’emancipació.

La jornada solidària a Herència Altés arrencarà a les 16:30h amb la benvinguda als participants i l’inici de la verema en una parcel·la de la finca Lo Grau de l’Inquisidor, als peus del celler. A partir de les 18:30h es donarà per finalitzada la verema i començarà la visita guiada al celler i les vinyes per conèixer de primera mà el seu projecte mediambiental. Paral·lelament, altres cellers de la Denominació d’Origen Terra Alta presentaran els seus vins als assistents, acompanyats per la música de Temps al Temps.

La jornada acabarà amb un sopar solidari i la música en directe d’Eric Vinaixa. I tot a canvi d’una aportació de 38 € al fons solidari. Per participar-hi, només us heu d’inscriure prèviament a través del web www.veremasolidaria.org

 

Sobre el projecte Verema Solidària

La iniciativa Verema Solidària naixia fa 3 anys amb l’objectiu de donar suport a aquells projectes socials que lluiten contra la pobresa i les desigualtats. En el marc de la jornada s’organitzen diferents activitats: visites guiades, tastos de vi, degustacions gastronòmiques… o fins i tot activitats infantils, de manera que qualsevol que vulgui viure de prop la vinya o col·laborar en la causa solidària, es pugui sumar a la celebració. La campanya es tanca en primavera amb la presentació dels vins de la Verema Solidària, elaborats amb el raïm recollit durant la jornada solidària.

Pel projecte han passat ja diversos cellers catalans, i s’han recaptat prop de 50.000 € per a 6 projectes socials.