ARRIBA A BARCELONA LA 39a MOSTRA DE VINS I CAVES DE CATALUNYA

Comments off 504 Views0


Aquest cap de setmana se celebren a Barcelona les Festes de la Mercè. I un any més, com és ja tradició, el vi tindrà el seu propi espai en l’agenda d’actes.

Des de divendres 20 i fins dimarts 24, tots aquells apassionats del vi podran gaudir de l’oferta dels més de 40 cellers que participen de la tradicional Mostra de Vins i Caves de Catalunya, que enguany arriba ja a la seva 39a edició.

A més, la fira estrena enguany ubicació. Es trasllada al barri de Sant Antoni, un dels barris més dinàmics i actius de Barcelona, i estarà situada al costat del Mercat, un dels més emblemàtics de la ciutat i recentment reformat.

A més dels estands dels cellers que participen en la fira, els assistents podran gaudir d’una àmplia oferta lligada al món del vi. Així, des de la Mostra s’organitzen tota una sèrie de tastos i presentacions que tindran lloc en una de les sales habilitades en la fira, i que serviran perquè els assistents puguin aprofundir en la cultura del vi.

Per a aquells a qui els agradi el joc, la DO Catalunya organitza un Escape Room amb una història que gira al voltant del món del vi i que posarà a prova tots els sentits dels participants. L’Escape Room obrirà les seves portes de divendres a diumenge molt a prop de la Mostra, al carrer Floridablanca, 3.

També la gastronomia tindrà un pes important, com no podia ser d’una altra manera. Així, l’espai gastronòmic d’aquesta edició estarà dirigit pel Mercat de Sant Antoni l’associació de comerciants Sant Antoni Comerç, que oferiran tapes i degustacions dels productes dels seus associats per acompanyar els vins dels cellers presents a la Mostra.

I un any més, també hi haurà espai per a la solidaritat. Per sisè any consecutiu, la Mostra oferirà al públic els barrets solidaris, que es podran adquirir mitjançant una aportació econòmica que aquest any es destinarà a l’ONG ‘De veí a veí’, una entitat del barri de Sant Antoni que dóna suport a aquells veïns en risc d’exclusió social.

I més actes solidaris. Diumenge 22 de setembre, a les 12h, se celebra el macrotast de Vi per Vida, el 18è ja, i que en aquest cas servirà per recaptar fons per al programa d’investigació en càncer i metàstasi de l’Institut de Recerca Biomèdica de Barcelona (IRB Barcelona). Aquest tast se celebrarà als baixos del mateix Mercat de Sant Antoni.

Activitats per a tots els gustos i maridades amb els millors vins que podreu gaudir durant totes les festes. Bona Mercè!

*Per a més informació sobre aquestes i altres moltes activitats de la Mostra: mostradevinsicaves.cat