ELS VINS D’ARIBAU PARTICIPEN EN LA CAMPANYA ‘LA PART ALTA SOMRIU A LA CRISI’

Comments off 1790 Views2


Aquest febrer, la gastronomia i el vi tornen a ser els protagonistes a la ciutat de Tarragona. I és que durant tot aquest mes se celebren les jornades La Part Alta Somriu a la Crisiuna campanya que posa en marxa l’Associació de Restaurants de la Part Alta (ARPA) de la ciutat, i que aquest any arriba a la sisena edició.

Igual que en anys anteriors, la campanya suposa una bona oportunitat per gaudir dels 12 restaurants que formen part de l’Associació (AQ Restaurant, Arcs Restaurant, El Llagut, Entrecopes, La Nova Taverna, Palau del Baró, Quim Quima, Racó de lAbat, Sadoll Restaurant, Put i a part, La Mestressa del Tòful i Can Truites), degustant productes de qualitat a un preu més econòmic de l’habitual, i maridant-los amb els vins de 9 cellers de les diferents denominacions d’origen de la província. Aquest any, a més, amb una DO convidada, la DO Empordà, representada a través de Tronat Blanc. Els altres dos vins d’Aribau que també hi seran presents en aquesta edició són I Tant Negre, DO Montsant, i Que sí, de la DOQ Priorat.

Diferents menús i premis

Els restaurants que participen en les jornades oferiran menús i menús degustació per 30€ i 19€, acompanyats pels vins que formen part de la campanya. A més, amb el joc Rasca i Somriu a la Crisi, els clients tindran premi assegurat, ja que per cada ampolla de vi que prenguin al restaurant s’emportaran a casa una igual de regal.

També s’organitzaran diversos concursos a través de les xarxes socials per sortejar menús i visites als cellers que participen d’aquesta campanya que compta amb el suport del Patronat Municipal de Turisme de Tarragona.

En resum, tot un mes per gaudir de la bona gastronomia tarragonina i dels millors vins per acompanyar-la. I a preus per somriure a la crisi.