NOVES ETIQUETES PER ALS VINS "I TANT"

Els vins blanc, negre i rosat “I tant” estrenen nova etiqueta! Deixen enrere el seu tradicional disseny per adoptar un aire més modern i fresc, amb una estètica més cuidada i aportant més vitalitat a l’ampolla, ja que les etiquetes tenen un fons blanc.

Pren major protagonisme el símbol barceloní, que abans s’ubicava a la part superior de l’etiqueta i ara se situa just al centre, amb una mida més gran i amb els colors representatius del vi al qual corresponen. És a dir, es fa servir el color blanc per al vi blanc garnatxa blanca de la DO Terra Alta, el vermell per al vi negre elaborat amb garnatxa negra de la DO Montsant i el color rosa per a l’etiqueta del vi rosat de garnatxa de la DO Terra Alta.

Els tres vins canvien d’anyada i d’etiqueta però mantenen la seva essència i la seva identitat. El concepte “I tant” és una expressió per reafirmar i corroborar el que l’altre persona acaba de dir. En aquest sentit, els vins “I tant” pretenen oferir una selecció de vins de la terra catalana, elaborats únicament amb varietats autòctones i són el reflex del paisatge característic de cada zona vitícola.

Els vins “I tant” són autèntics i honestos, alhora que fàcils d'entendre i de beure, amb l'única complexitat que ofereix la terra, el clima i les vinyes de cada zona. Quan acabis de tastar-los, acabaràs exclamant: “ I tant que és un garnatxa negra del Montant!” o bé: “I tant que és una garnatxa blanca de la Terra Alta!”.

L'objectiu principal? Gaudir menjant i maridant els plats amb un vi català. Sens dubte, autenticitat i màxima expressió de les garnatxes del Mediterrani.

COMPARTEIX AQUESTA NOTÍCIA

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin