UN ESTIU PER GAUDIR DE L’ENOTURISME

Comments off 534 Views0


Sense dubte, aquest serà un estiu atípic. La majoria haurà dit ja adéu als seus plans de viatjar a l’estranger, i a hores d’ara estarà buscant alternatives de proximitat, possiblement per practicar una mica d’això que en diuen turisme rural.

I a nosaltres no se’ns acut millor pla que apostar per l’enoturisme. Aquest pot ser un gran estiu per visitar qualsevol de les nostres zones vinícoles. I així ho han entès també des de l’Institut Català de la Vinya i el Vi (INCAVI), que acaba de llençar una campanya digital per incentivar l’enoturisme a Catalunya.

Gaudeix de l’enoturisme amb els cinc sentits és el nom d’aquesta campanya que s’acaba d’estrenar i que es basa en la idea que ara és el moment de gaudir de Catalunya amb els cinc sentits, i l’enoturisme és una molt bona opció per viure el paisatge, els vins i la gastronomia de proximitat.

L’espot, que s’engloba dins d’una campanya global de la Generalitat de Catalunya (Catalunya és casa teva), dona sortida a totes aquestes emocions acumulades al llarg d’aquests mesos durs. Durant el confinament, algunes de les coses que més s’han trobat a faltar han estat precisament les de sentir de prop: olorar, tastar, escoltar, veure… Així, amb aquesta campanya, ens conviden a tornar a experimentar de veritat, tornar a sentir, a viure, a gaudir d’aromes i plaers que podem trobar en una bona copa de vi.

Catalunya compta amb vinyes i cellers al llarg de tot el territori, així com amb multitud de propostes d’enoturisme per a tots els gustos. Potser aquest sigui el millor moment per gaudir d’elles.