QUAN LA RUTINA DEIXA DE SER EL NORMAL

Comments off 454 Views0


Estem vivint dies estranys. A hores d’ara això ja és més que evident. Les botigues estan tancades, els bars i restaurants que donen vida als nostres carrers han abaixat la persiana, no hi ha gent pel carrer i hem arribat a fer realitat això del teletreball que, fins fa pocs dies, semblva impossible de posar en pràctica.

Les nostres rutines han fet un gir de 180º, i allò que abans era esgotador i fins i tot avorrit per ser el nostre dia a dia, ha passat a ser d’allò més desitjat. La rutina. A tots ens encantaria en aquests moments recuperar la, ara, tan anhelada rutina.

Però la realitat és que aquesta encara trigarà a tornar a les nostres vides, i tots devem acostumar-nos a aquesta nova situació, almenys, durant el temps que les autoritats han marcat com a Estat d’alerta.

Tanmateix, i malgrat tots, des d’Aribau ens volem sumar a tota aquesta onada d’optimisme que recorre cada vespre els nostres carrers en forma d’aplaudiments que s’allarguen durant minuts i minuts. També nosaltres volem enviar un BRAVO ben alt a tots aquells que estan treballant aquests dies para garantir la nostra atenció mèdica, la nostra protecció i la nostra seguretat. Gràcies a tots, de tot cor.

Així mateix, volem enviar també el nostre sentiment de solidaritat a tots els damnificats d’aquesta emergència sanitària i fer-los arribar tot el nostre ànim i estima en aquests moments tan durs.

I és que estem convençuts que, gràcies a la solidaritat, així com a través de l’esforç col·lectiu i la responsabilitat social, aconseguirem deixar enrere aquesta situació més d’hora que tard i, a més, sortir-ne reforçats.

Són les situacions difícils les que ens posen a prova com a societat. I ara, tots hem d’estar a l’altura per pal·liar les ferides d’aquesta situació tan excepcional que ens ha tocat viure.

#yomequedoencasa #joemquedoacasa