GRUPO CAMINO DE CABRAS, ELS MILLORS PRODUCTES AMB GARANTIA GALLEGA

Comments off 186 Views0


Els orígens com cellerers del Grupo Camino de Cabras es remunten a l’any 1929, quan el besavi dels actuals propietaris va adquirir un petit celler amb vinya en l’extraordinària zona de la Ribeira Sacra.

Avui dia, l’empresa opera com un projecte global, elaborant i comercialitzant els millors productes de Galícia. Sempre produccions limitades i selectes. I és que l’excel·lència i la millora continua són dos dels valors sobre els quals s’asseu la filosofia d’aquest grup. Filosofia que els permet afrontar contínuament nous reptes, tant en allò que respecte a la producció, amb el llançament de nous vins, com a la investigació, amb projectes de selecció clonal, millora de cultius o l’aplicació de tractaments biodinàmics.

Per a l’elaboració dels seus vins parteixen de raïms provinents de vinyes pròpies i d’aquelles escollides en les millors finques de viticultors seleccionats pel seu equip tècnic enològic, amb Felicísimo Pereia al capdavant, prestigiós enòleg gallec amb més de 20 anys d’experiència en el sector vitivinícola.

A més dels rigorosos controls de seguiment de les vinyes per garantir el moment òptim de maduració del raïm, per a l’elaboració dels vins disposen de l’última tecnologia, respectant sempre els processos artesanals de temps passats.

Els vins de Grupo Camino de Cabras es caracteritzen pels seus aromes afruitats, la seva frescor i estructura en boca. Simbolitzen els sentiments més arrelats de la terra d’on provenen, Galícia, i destaquen per la seva singularitat i equilibri.

El Grillo con Botas, Denominació d’Origen Rias Baixas

Aquest vi 100% albariño, la principal varietat per a l’elaboració dels vins de Grupo Camino de Cabras, neix a vinyes que es conreen al Vall del Salnés, en terrenys arenosos i granítics que li aporten mineralitat i una potent estructura al vi.

De color groc pàl·lid brillant, en nas es mostra expressiu, amb diversitat i complexitat aromàtiques, i records a flors blanques i cítrics estiuencs, obrint pas en boca a sabors de fruita de pinyol madura com ara l’albercoc o el préssec.

De final persistent i seductor, és un vi perfecte per acompanyar tant un pop a feira o un arròs de llamàntol, com sushi o qualsevol mena de plat propi de la cuina asiàtica.