'TRONAT BLANC': EL VI IDEAL PER ALS DIES QUE ESTAN PER ARRIBAR

Després d'un hivern que s'està fent especialment llarg, tots tenim ganes ja de sortir a gaudir del carrer i dels nostres. De moment, les mesures restrictives per la crisi sanitària continuen sent les que són, i el més important és respectar-les per poder sortir tots junts d'aquesta situació el més aviat possible.

Tanmateix, somiar continua sent gratis. Així que nosaltres ja somiem amb els dies llargs i assolellats que ens esperen molt a la vora i que esperem poder gaudir en la millor companyia. I sempre, és clar, brindant amb el millor vi.

I no se'ns acut millor vi per maridar aquest ensomni que https://www.aribau.es/tronat-blanco/, un 100% garnatxa blanca de la DO Empordà que ens transporta immediatament a les tardes d'estiu que tant enyorem.

https://www.aribau.es/tronat-blanco/ és un vi jove blanc de color groc pàl·lid amb reflexos verdosos. En nas resulta molt intens, amb notes de fruita dolça i petits tocs florals. Aromàticament, és un vi molt marcat per la forta personalitat de la garnatxa blanca.

Ja en boca, és un vi equilibrat, fresc i sedós. Un vi atrevit, llarg i molt expressiu, que maridarà a la perfecció amb un bon arròs o, si ho preferim, amb una graellada de peix o una bona mariscada.

La que ens mereixem tots després del dur any que estem passant. I mentre continuem somiant amb què arribi aquest moment, ànims a tots! Que ja falta menys.

COMPARTEIX AQUESTA NOTÍCIA

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin